Nagradna igra

Osvoji 5000 € tijekom Harvey Norman proslave 13. rođendana!

Harvey Norman
Foto: Harvey Norman
1/4
17.10.2024.
u 10:36

Harvey Norman slavi 13. rođendan i nagrađuje svoje kupce velikom nagradnom igrom!

Ako vam je Pinterest pun spremljenih ideja za preuređenje doma novim namještajem i tehnikom, sada je pravo vrijeme za shopping! U povodu ovog posebnog jubileja, svi kupci Harvey Normana imaju priliku osvojiti nevjerojatnih 5000 €! Nagradna igra traje do 30. listopada, a prijava je jednostavna!

Sve što trebate napraviti je obaviti kupnju u jednoj od poslovnica ili online, ispuniti obrazac i time ulazite u bubanj za izvlačenje.


Kratka povijest Harvey Normana kod nas

Foto: Harvey Norman

Harvey Norman je u Hrvatsku stigao prije 13 godina, otvorivši svoju prvu poslovnicu u Zagrebu!

Sada već daleke 2011. godine, to je ujedno bila 355. Harvey Norman trgovina u svijetu. Od tada je Harvey Norman rastao i širio se diljem lijepe naše – otvorena je poslovnica u Puli 2020. i zadnja u ovom nizu, poslovnica u Rijeci 2023. godine. Osim toga, samo ove godine su već organizirali posebne događaje, od sudjelovanja na velikoj tehnološkoj konferenciji, do sponzoriranja mladih sportskih klubova.

Budućnost izgleda još svjetlije, s planovima za daljnje širenje.


Sve za vaš dom

Foto: Harvey Norman

Harvey Norman je mjesto gdje ćete pronaći sve što vam treba za opremanje doma.

Njihova ponuda obuhvaća bogat asortiman vrhunskog namještaja koji podiže prostor na novu razinu, udobne krevete i madrace za bolji san, kao i modernu bijelu tehniku koja će učiniti vaš život lakšim i jednostavnijim u svakom pogledu. Uz to, pronaći ćete i kuhinje,najnovije laptope, mobitele, male kućanske aparate, televizore najvećih dimenzija i još mnogo toga. Svaki proizvod pažljivo je odabran kako bi ponudio stil i eleganciju prostoru, a dugotrajnu kvalitetu korisniku. Uz to dolazi po cijenama koje su prilagođene svakom budžetu. Bilo da opremate dnevni boravak, spavaću sobu ili kuhinju, Harvey Norman ima ono što vam je potrebno.

Sve to uz kupnju koja je uvijek vrijedna povjerenja.


Kako sudjelovati u 5000 € rođendanskoj nagradnoj igri?

Foto: Pexels

Sudjelovanje u nagradnoj igri povodom 13. rođendana Harvey Normana je jednostavno.

  • Obavi kupnju u bilo kojoj poslovnici ili na webshopu

  • Ispuni kratak obrazac sa svojim podacima

  • Automatski ulaziš u izvlačenje s ispunjenim obrascem

Nagradna igra traje samo do 30. listopada, odnosno kratkih 2 tjedna za sudjelovanje. Idealna prilika za opremanje doma, a istovremeno šansa za osvajanje velikog iznosa.


Posjetite Harvey Norman danas

Proslava 13. rođendana Harvey Normana je u punom jeku, a nagradna igra s glavnom nagradom od 5000 € nestrpljivo čeka svog sretnog dobitnika!

Dugoiščekivano preuređenje prostora sada ima dodatni razlog da se sprovede, a Harvey Norman je mjesto gdje ćete naći sve potrebno.

Posjetite ih u poslovnicama ili na njihovom webshopu, i možda baš vi postanete pobjednik!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije