Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi su je pohvalili

Otišla je na odmor bez svog 'lijenog' muža kako bi ga naučila lekciju

shutterstock
27.09.2023.
u 16:30

Jedna žena oduševila mnoge jer je sebe stavila na prvo mjesto i otišla na put bez supruga nakon što on nije uspio rezervirati svoje aranžmane.

Ići na odmor je super. Bilo da se radi o odlasku u inozemstvo ili istraživanju vlastite zemlje, ništa nije bolje od odmaka od stvarnog svijeta kako biste se opustili, prepustili i ponovno povezali sa sobom. Jedna žena oduševila mnoge jer je sebe stavila na prvo mjesto i otišla na put bez supruga nakon što on nije uspio rezervirati svoje aranžmane. I iako muškarac traži od svoje žene da se vrati kući, ona odbija odustati od svog plana, prenosi Mirror.

Na Redditu je ova 29-godišnja putnica objasnila je: 'Moj muž i ja planirali smo tjedan dana odmora u New Orleansu. Mi, ali uglavnom ja, planirali smo to mjesecima'.  Žena je rekla mužu da će sve isplanirati, kamo ići i što raditi, a on se samo mora pobrinuti da dobije slobodan tjedan i kupiti avionske karte. Provela je mjesece istražujući sve, rezervirala hotelsku sobu, rezervirala sva mjesta koja su željeli posjetiti i napravila popis svih mjesta koja žele vidjeti.

VEZANI ČLANCI: 

Nastavila je: 'Svakih nekoliko tjedana provjeravala bih sa svojim mužem da vidim je li već zatražio godišnji i kupio karte, rekao bi da čeka da cijene avionskih karata padnu. Prije tri tjedna ponovno sam ga podsjetila i rekao je da je dobio godišnji za te dane, ali je zaboravio nabaviti karte. Gledao je online i karte su bile blizu 1500 dolara. Rekao je da će pričekati još malo da vidi hoće li se spustiti cijena. Onda sam prošli tjedan pitala je li ih kupio i rekao je ne. Ponovno smo pogledali i cijene su još uvijek bile visoke'.

'Rekao je da nije voljan potrošiti toliko na njih i pitao koliko bih novca izgubio ako umjesto toga sve otkažem. Ponudio mi je ugodan boravak kod kuće. Rekla sam mu da ne želim sve otkazati jer sam provela toliko vremena planirajući to. Svađali smo se i nismo došli do dogovora. Na kraju sam kupila samo jednu kartu za sebe i kad sam odletjela u subotu, on je djelovao iznenađeno što ne želim ostati kod kuće s njim'.

VEZANI ČLANCI: 

Žena je zatim otkrila da je trenutno u New Orleansu i uživa na odmoru, ali joj se suprug ljuti što je otišla na odmor bez njega. Završila je: 'Rekao je da pokušava nabaviti kartu da i on dođe, ali rekla sam mu da ako dođe, dobit će svoju hotelsku sobu jer je ovo sada moj odmor'.

Ljudi su brzo stali u obranu žene i pohvalili je jer nije popustila. Jedna je osoba napisala: 'Doslovno je imao 2 zadatka i dovoljno vremena da ih izvrši, plus podsjetnike. Bio bih iživciran što nije ništa napravio, a zatim nije popravio to kupnjom ulaznica po visokoj cijeni'. Druga osoba je pitala: 'Zar nikada prije nije letio? Ne čekate da cijene letova padnu... kupite karte što prije'. I još se netko složio, dodavši: 'Namjerno je to napravio da otkažete godišnji odmor jer on nije htio ići. Svaka čast što ste ipak otišli i niste igrali njegovu pasivno-agresivnu igru'.

Žena tvrdi da joj je aviokompanija uništila kofer: 'Žalila sam se, a njihov odgovor me iznenadio!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije