Hoćete li probati?

Otkrila je kako očistiti kauč i riješiti se neugodnih mirisa: 'Treba vam poklopac za lonce'

shutterstock
13.09.2024.
u 07:00

Stručnjakinja za čišćenje kućanstava otkrila je nevjerojatan trik za osvježavanje kauča, za koji obećava da će ga ostaviti besprijekornim i mirisnim.

Njezini savjeti brzo osvježavaju sofu koja je vidjela bolje dane i smrdi od česte upotrebe obitelji i kućnih ljubimacam, piše Mirror. Na svom TikToku @anna-louisa-at-home prikazuje kako čišćenje kauča može biti jednostavno ako slijedite nekoliko jednostavnih koraka. Predlaže da u zdjelu dodate pola litre vode, žlicu sode bikarbone i žlicu sapuna. Nakon toga savjetuje svoje pratitelje da namoče krpu u tekućinu, ocijede je i omotaju oko poklopca lonca, baš kao što je pokazala i u videu.

@anna_louisa_at_home Wait until the end to see the colour of the cloth 👀 viral sofa cleaning hack for a quick refreshen ✨ . Add 1/2 a litre of warm water, 1tbsp of bicarbonate of soda and 1tbsp dish soap into a bowl. Wet and ring out a cloth and tie it around a saucepan lid and scrub the sofa. (Rinse, ring out and re-tie the cloth every couple of when it starts to look discoloured). You’ll be amazed what it can pick up! #cleantok #cleantok101 #cleantoks #cosycleaningclub #tidyhome #cleanhome #mrshinchhome #mrshinchmademedoit #cleanhometips #speedclean #speedcleaning #satisfyingcleaning #satisfyingclean #cleaningproducts #cleaningtipsandtricks #cleaningcreator #cleaningcreatorsconnect #fyp #cleantokuk #cleaninghacks ♬ origineel geluid - e

Postupak se ponavlja nakon ispiranja krpe i novog namakanja u tekućini, prije nego što se ponovno ocijedi i zaveže oko poklopca lonca. Kaže: "Isperite, ocijedite i ponovno zavežite krpu svaki put kad voda postane prljava. Bit ćete zadivljeni koliko prljavštine može pokupiti." Poziva ljude da 'pričekaju kraj TikTok videa i zatim pogledaju boju krpe i koliko je prljavštine uklonila s kauča.' Odgovor na njezinu metodu čišćenja privukao je nekoliko komentara na TikToku.

VEZANI ČLANCI: 

Jedan komentator je rekao: "To sam danas napravio, stvarno djeluje." Drugi korisnik postavio je pitanje je li nakon čišćenja "ostala ikakva prljavština." Drugi komentatori bili su skeptičniji prema metodi, a jedan se pitao može li ovakav način čišćenja oštetiti tkaninu. Jedan korisnik TikToka bio je sumnjičav i rekao: "Mislim da bi ostaci sapuna sada djelovali kao magnet za privlačenje prljavštine." Trik je ipak dobio podijeljene reakcije; neki su bili impresionirani kako je kauč postao čist, dok su drugi bili skeptični, rekavši: "To je bila jedva neka mala prljavština na kauču, s obzirom na vrijeme koliko traje čišćenje…”

Isprobali smo viralnu pastu i spužvu za čišćenje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije