Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
francuski brend

Brojni poznati na otvorenju IZIPIZI Pop up store naočala u Zagrebu

Otvaranje IZIPIZI ducana u Zagrebu
Foto: PR FOTO
1/7
05.04.2017.
u 11:11

Prisutni su razgledali i isprobali i naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, ali i razgledali naočale za djec

Brojne poznate osobe nazočile su jučer otvaranje Pop – up store francuskog branda naočala IZIPIZI.

Novu kolekciju sunčanih i dioptrijskih naočala razgledale su Anita Dujić, Anamarija Asanović, Petra Kurtela, Iva Balaban, Nina Mia Čikeš, Miran Kurspahić i drugi...

U novootvorenom Pop – up storeu, osim već postojećih modela naočala, predstavljene su i nove kolekcije Sun Nautic i Baby. Kolekcija za bebe (Baby & Kids) se može pronaći u dvije veličine (0-12 mjeseci i 12-36 mjeseci), a uz njih dolazi i silikonska trakica da naočale ne ispadaju te da budu ugodnije za nošenje, dok je Sun Nautic model nešto veći od standardnih modela.

Prisutni su razgledali i isprobali i naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, ali i razgledali naočale za djecu. Novost je limitirano izdanje naočala za ekran koje dolaze u dvije nove boje Jelly Pink i King Blue, dok sunčane naočale možete osim klasičnih boja pronaći i u bojama Jelly Pink, King Blue, Orange Safran i White.

Dizajn je jednostavan i trendi, a Izipizi naočale izabrane su kao dio asortimana u najljepšim dućanima na svijetu poput Colette i Merci u Parizu, Harrodsa i Selfridgesa u Londonu, MoMA-e i Bloomingdale's-a u New Yorku te Istana u Tokyu.

>>Nekvalitetne sunčane naočale mogu izazvati i glavobolje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije