Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRUĆA KOMBINACIJA

Ovako se partijalo na Zrću: DJ-evi svjetskog glasa i razgolićene plesačice u potpunosti raspametili posjetitelje

Zrće
Foto: PR
1/20
06.08.2016.
u 23:29

Na Zrću zabava nikad ne prestaje

Već i ptice na grani znaju da se na Zrću najbolje tulumari, ali organizatori Black Sheep Festivala pobrinuli su se da još malo pomaknu ljestvicu.

Drugog i trećeg dana festivala koji se održava u kultnom Aquarius klubu, nastupili su Lucas&Steve i Moti.

Osim glazbe koje je rasplesala mnogobrojnu publiku, atmosferu su začinile plesačice i ovaj vizualno-glazbeni spektakl dovele do usijanja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u našoj foto-galeriji...

Foto: PR

Foto: PR

>> Zabava na plaži Zrće ne prestaje. Pogledajte kako se zabavljaju domaći i strani turisti

Komentara 4

OB
ObrenM
13:43 07.08.2016.

Ovo je leglo razvrata, droge, prostitucije i homoseksualnosti.To usporedjivati sa osamdesetim godinama je neusporedivo.

Avatar kvasac60
kvasac60
20:39 07.08.2016.

Sodoma i Gomora u Hravatskoj

DU
Deleted user
12:32 07.08.2016.

Odvedu me moja djeca na Zrče. Sve je isto kao prije 35 godina na našim vatrogasnim zabavama. Većina 99% mladi ljudi normalno se zabavlja pleše uživa, jedna ženska nemože hodati, kotura se po zemlji pijana ili od nećeg drugog nee prepoznajem razliku, ali baš isto kao na vatrogasnoj zabavi prije 35 god., samo tada sam bio siguran da je od alkohola. Na rubu šumarka mladi 1 par se pari bez srama sjećam se, takvih je bilo i na tim vatrogasnim zabavama , bogme sam ih vidio i na proštenjima. Jedina razlika je što je muzika sada ubitačno glasna na poćetku i na kraju zabave, a prije 35 godina kako su se muzikanti trošili bila je sve tiša. I da najpametniji su uvijek zarađivali i tada i sada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije