Udovoljite partnerici

Ove poze u seksu izbjegavajte jer žene ih ne vole

seks
Foto: Thinkstock
1/3
07.02.2018.
u 17:43

Brojne su poze u seksu u kojima žene uživaju ali postoje i brojne poze u kojima teže doživljavaju orgazam.

Postoje poze u seksu u kojima žene beskrajno uživaju, ali ima i onih koje im nisu baš drage i u kojima teže doživljavaju orgazama. Evo o kojim pozama je riječ.

NA NOGAMA
Ovakva poza prolazi samo kod parova iste visine, za sve ostale je poprilično neudobna i zato je žene baš i ne vole. U ovakvoj pozi 
teško se opustiti i žene su u ovakvim pozama moraju pridržavati za nešto kako bi održale ravnotežu i teško im je doživjeti orgazam i zato je ova poza na popisu nepoželjnih kod većine žena.


POD TUŠEM 
Ovakve seksi scene najčešće viđamo u filmovima, a ova poza je zapravo gotovo identična kao prethodna i žene je jednako ne vole.
Na tv i kino ekranima ova poza možda izgleda privlačno, ali u stvarnosti nije baš tako zabavna jer u kadi je sklisko i lako se možete ozlijediti  u ovakvoj seks poziciji koja zahtjeva posebne vještine i preciznost.


OBRNUTA KAUBOJKA
Žene najčešće imaju orgazam u poziciji da su gore dok muškarac leži na leđima . I dok je za muškarce poza "obrnute kaubojke", itekako primamljiva,  žene je izbjegavaju jer u ovoj pozi nemaju dovoljno stimulacije klitorisa i teško postižu orgazam.

MISIONARSKI POLOŽAJ

Najčešća poza u seksu koja je većini žena već dosadila, kažu kako ni u ovoj poziciji nemaju dovoljnu stimulaciju klitorisa.

SEKS NA PODU

Poput seksa pod tušem i ovo često viđamo u filmovima i iako djeluje kako parovi na filmskom platnu uživaju u tome, žene za ovu pozu kažu kako je iznimno neudobna i zato je i ne vole, pogotovo kad su one na leđima na tvrdoj podlozi.

SEKS NA STEPENICAMA

Još jedno od mjesta gdje se žene ne žele seksati zbog neudobnosti, ali i velike opasnosti od ozljeda.

seks
1/12

Komentara 21

SO
SoloHan
20:10 07.02.2018.

Ima li koja isteaživačka novinarka da isprobamo sve ovo, da ne lažete ovaj napaćeni narod

JU
juma
20:08 07.02.2018.

Sto vam je to obrnuta kaubojka? Nesto nastrano sa konjima ili samo sa sesiromi cizmama?

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
20:36 07.02.2018.

Jebem ti novinarstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije