Azena, bez konzervansa

Ovo su kreme koje možete i jesti, a koža će vam biti jako zahvalna

Azena
Foto: John Pavlish
1/13
21.06.2016.
u 11:13

U djelotvornost i ljepotu ovih proizvoda jučer su se uvjerile i brojne poznate osobe poput Ivane Roščić, Petre Kurtele, Mare Bratoš, Nere Stipičević, Miee Biondić, Loredane Bahorić, Tihane Harapin Zalepugin, Vedrana Giričeka, Toma Zanoškog...

Biljna mast, repelent, mast za sunčanje i krema poslije sunčanja, balzam za usne...

Tek su neki od hrvatskih proizvoda prirodne kozmetike predstavljeni sinoć u galeriji Velvet u Zagrebu, a a u njih je "utopljena" 35- godišnja tradicija i znanje jedne obitelji koja generacijama koristi ljekovite biljke kako bi stvorila proizvode visoke kvalitete, bez konzervansa. 

Vođeni vizijom djeda Antuna, osnivača Azene, misija do danas je ostala ista – približiti svim ljudima ljekovita svojstva prirode i bilja, te njihovu moć u zacjeljivanju duše i tijela.

Azena proizvodi već 35 godina prisutni su na našem tržištu, a ljubav prema ovim ljekovitim proizvodima danas uz svoju obitelj preuzela je odbojkašica, unuka djeda Antuna, Senna Ušić Jogunica, koja zajedno s obitelji, majkom Snježanom i bratićem Andrejom s istom strašću i entuzijazmom nastavljaju voditi i širiti ovu obiteljsku tradiciju.

Ususret ljetu, na druženju u Velvetu predstavljena je i limitirana kolekcija proizvoda za ljeto. Azena brend naklonost brojne publike stekao je najviše kroz Azena biljnu mast – „kraljicu“ koja je već 35 godina njihov najprodavaniji proizvod, no sada njihov asortima obogačen je brojnim proizvodima poput masažnih ulja, biljnog maslaca za tijelo, sapuna, balzama za usne, za njegu tijela, balzama za nakon brijanja i depilacije, baby balzama, biljnih tinktura, čajeva, balzama nakon tetoviranja...

U djelotvornost i ljepotu ovih proizvoda jučer su se uvjerile i brojne poznate osobe poput Ivane Roščić, Petre Kurtele, Mare Bratoš, Nere Stipičević, Miee Biondić, Loredane Bahorić, Tihane Harapin Zalepugin, Vedrana Giričeka, Toma Zanoškog...

„Proizvodi tvrtke Azena dijele se na skupinu dodataka prehrani i kozmetičkih proizvoda, a prisutni su na tržištu više od 35 godina. Biljke koje čine naše proizvode ručno se ubiru od strane naših dugogodišnjih suradnika i dobavljača,što garantira njihovu kakvoću i kvalitetu. Mikrolokalitet Hrvatske u Europi i mješavina mediteranske i kontinentalne klime zajedno s visokim postotkom sunčanih dana u godini,čine našu floru,izrazito bogatom esencijalnim uljima i hranjivim sastojcima. Proces obrade biljaka kojim dobivamo konačne proizvode slatka je obiteljska tajna, a nazivamo je AZENA EFEKT. Djedina biljna filozofija temelji se na obradi 32 jedinstvene biljke, svaka od kojih posjeduje jedinstvena i različita svojstva kojim utječu na ljudski organizam.“ izjavila je Senna Ušić Jogunica

Ono što AZENA proizvode čini jedinstvenima jeste upravo taj više desetljeća dug proces učenja kako od prirode uzeti ono najbolje što nam pruža te kojim načinima prerade dobiti najkvalitetnije pripravke za ljudski organizam.

Kao tvrtka, ponosni su i na svoj dugotrajni odnos s hrvatskim dobavljačima najboljih biljnih sirovina koje koriste u svojim proizvodima.

>>Znate li da prirodna kozmetika nikada nije bijela? Evo kako razlikovati prirodnu od 'kemijske'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije