Tako lako

Ovo su pravila uspješne veze koja ne smijete ignorirati

Sretan par
Foto: Thinkstock
1/2
23.05.2014.
u 07:46

Ako ste svjesni da vaša veza nema budućnost onda je završite, a ako samo treba poraditi na njoj, sjednite i dogovorite se što i kako dalje. Začinite vezu i radite na njoj oboje.

Nije svaki odnos isti, ali neka pravila ponašanja u vezi ne smijete ignorirati.

Posebice ako želite da ta veza bude i ostane uspješna.

1. Ne radite ono što ne želite da on radi

Smeta vam kada on priča s bivšom djevojkom, ide petkom navečer na nogomet s prijateljima koej vi osobno ne volite i sl? Imajte naumu da ne smijete imati dvostruka mjerila. Ako vama smetaju takve stvari, onda nemojte ni vi raditi isto. Čak ni ako njega to ne smeta, nije u redu igrati po dvostrukim mjerilima.

2. Ne zaboravljajte prijatelje

Prijatelji su jako važni u našim životima i često dospiju u drugi plan kada uđemo u neku vezu. Dok nam leptirići u trbuhu odaju koliko smo zaljubljeni, nemamo vremena za prijatelje. To svakako probajte promijeniti. Prijatejle nemojte stavljati u drugi plan jer, čak iako vam se čini da ćete s umrijeti s tom osobom u koju ste sada toliko zaljubljeni, pojavit će se trenutak kada ćete prijatelje trebati više od ičega.

3. Reci to kada tako zaista misliš

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Nemojte izgovarati riječi VOLIM TE ako to zaista ne mislite. Zaljubljenost i ljubav nije ista stvar. Ako vam se "samo sviđa" nemojte govoriti da ga volite. Zvučat će neispravno i neiskreno, a to ne želite čuti ni sami.

4. Ne varajte

Nešto vam nedostaje u vezi? Razumijemo, ali nije to razlog da se bacite u varanje. Ako ste svjesni da vaša veza nema budućnost onda je završite, a ako samo treba poraditi na njoj, sjednite i dogovorite se što i kako dalje. Začinite vezu i radite na njoj oboje.

5. Ne uspoređujte

Vaš bivši zasigurno je jako divna osoba, najbolja na svijetu. Ali veza vam ipak nije uspjela i sada je bivši? Kakav god stav o prošlim ljubavima imali, nemojte svog partnera nikada uspoređivati s nekim drugim.

>>Kako tuđe veze mogu pomoći vašoj?

>>Dogodilo se samo jednom... Treba li partneru priznati da ste ga prevarili?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije