posumnjala u njega

Partner ju šokirao: 'Zajedno smo već godinama, a odjednom me blokirao na društvenim mrežama!'

Veza
shutterstock
28.04.2022.
u 16:30

Na Mumsnetu je upitala je li nerazumna što ju to smeta te objasnila da je par zajedno kupio kuću i čak ima dvoje djece tinejdžera.

Društvene mreže mogu uzrokovati probleme u vezama, pogotovo kada su u pitanju stvari koje objavljujete na svojim profilima. Od objave fotografija partnera do toga da vas uhvati u lajkanju tuđih, mnogo je potencijalnih razloga za svađu.

Kako piše Mirror, jedna je žena tako na Facebooku podijelila svoju frustraciju zbog odbijanja njenog partnera da ju na platformi doda za prijateljicu. A iako bi možda sve bilo razumljivo da je par utek počeo vezu, otkrila je da su zajedno od 2014. godine.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi:

Veza
1/6

Na Mumsnetu je tako pitala je li nerazumna, budući da zajedno već imaju dvoje djece tinejdžera.

“Oboje smo u 50-ima i imamo dvoje djece tinejdžera koji žive s nama i činilo se da nam život ide u pravom smjeru. Međutim, prošle godine me on uklonio s Facebooka i unatoč tome što sam ga zamolila da me ponovno doda, rekao je da neće. Mene to uznemiruje i on to zna, no kaže da je on privatna osoba i da ne želi da drugi znaju stvari o njemu, kao na primjer gdje radi.. Meni to u svakom slučaju smeta i voljela bih čuti što drugi misle”, otkrila je u objavi.

Mnogi su odgovorili na objavu i podijelili svoja razmišljanja o njegovoj tajnovitosti.

“Živite zajedno pa je smiješno reći da on ne želi da drugi znaju za njegov posao ili za činjenicu da ste par. Po meni je to sumnjivo ponašanje”, komentirala je jedna korisnica, a druga je dodala: “ Ako ne želi da žena s kojom živi ima pristup njegovom profilu na Facebooku, vrijeme je da ga ostavite. To je ogromno upozorenje! Iskreno, sve mi vrišti da se on želi predstaviti kao samac, što ne može biti dobro...”

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
19:01 28.04.2022.

Nasao.drugu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije