uspalite je lako

Pet stvari koje muškarci moraju naučiti u odnosu sa ženama

LJUBAV I KAZNA
Ljubav i kazna
31.05.2012.
u 11:00

Samoživost bi trebali ostaviti po strani i upustiti se u istraživanje njena svijeta. Jer žene vole biti u centru pažnje...

Savjetnica za seks i veze Jane Greer na portalu Galtime sastavila je popis koji bi mogao olakšati muškarcima komunikaciju i ophođenje sa ženama. Iako muškarci ponekad znaju biti pravi \"neotesanci\", najčešće ne misle tako nego se jednostavno nemaju osjećaj za brigu o drugima.

Dobrobit za odnos, tvrdi ona, mali je pomak od stanja isključenosti do uključenosti u odnos, tvrdi Greer, te muškarcima savjetuje pet stvari koje mogu napraviti kako bi ženi pokazali koliko im je stalo te je tako učinili poželjnom (i malim detaljima potaknuli uzbuđenje):

1. Budite vjerodostojni i istinoljubivi. Ako kažete da ćete nazvati, onda nazovite. Ako niste sigurni da ćete to učiniti, onda nemojte o tome govoriti. Ako se dogovorite u sedam, budite na dogovorenom mjestu u sedam. Ili, ako kasnite, radije nazovite i priznajte da ćete zakasniti. Tako se stječe poštovanje.

2. Pitanjima pokažite interes. Zanimajte se za nju kako biste doznali neke stvari koje ju zanimaju u životu te saznajte tko su joj prijatelji, obitelj, hobiji. To je ujedno način da saznate što vam je zajedničko, ali joj time i pokazujete da je želite bolje upoznati.

3. Darujte joj komplimente. Dajte joj do znanja što volite na njoj i što vam se sviđa, ali i što vas uzbuđuje kod nje. Ako vam se sviđa njena kosa i haljina koju nosi, recite joj to!

4. Budite obazrivi. Pitajte je o stvarima koje voli raditi kako biste znali isplanirati izlazak ako ga vi planirate. Ako ste u restoranu, pitajte je što voli jesti jer, ako naručite nešto što baš ne voli, ne možete ništa s njom podijeliti.

5. Koketirajte. Budite razigrani, šarmantni i seksi. Smijte se i pokušajte je nasmijati, ali ne na silu. Sve ove stvari mogu biti mala iskrica koja može planuti...

Ključne riječi

Komentara 1

MM
marija malika
12:16 31.05.2012.

1.Novci i zalaganje u stjecanju istih za održavanje braka (mraka) , egzistencije, je glavni uzrok opstanka ili razdora. 2. Vjernost ili ne druga po redu... 3. Nasilje i stav:-Ja sam gazda! 4. Moje potrebe su važnije od tvojih.... 5. Sveve drugo je sitniš.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije