što vi mislite?

Pohvalila se haljinom koju će nositi na vjenčanje, ali naišla je na kritike: 'Svi će gledati u tebe umjesto u mladu'

@emily_rae_baker
02.08.2024.
u 13:30

Rekla je da joj je ovo najdraža haljina u ormaru i preporučila drugim djevojkama da kupe istu.

Internet je ostao podijeljen nakon što je jedna žena pokazala svoju odjeću za odlazak na vjenčanje - za koju neki misle da bi mogla privući više pažnje nego što je primjereno. Emily Rae bila je gošća na nekoliko ceremonija u Derbyshireu, gdje je njena ekstravagantna haljina izazvala burnu raspravu na TikToku. Mnogi su mislili da se njezina odjeća možda previše ističe u odnosu na mladenku, piše The Sun. 

Emily, odlučna izgledati najbolje što može, odlučila se za glamuroznu mini haljinu s volanima koju je naručila s Asosa za £110 (130 eura). Haljina je imala ružičasti cvjetni uzorak, raskošne volane i nabrane detalje s dubokim V-izrezom. Struk u stilu korzeta naglasio je njezinu figuru, dok je duljina haljine isticala noge, privlačeći poglede.

 

@emily_rae_baker @asos nevet fails me #fyp #trending #viral #weddingtiktok #weddingguestdress #ootd ♬ original sound - Emily Rae ✨🍒🪩

Za završni dodir, Emily je odabrala zlatnu torbicu, viseće naušnice, velike sunčane naočale i elegantne štikle. Držeći se ružičaste palete, odabrala je lagani make-up s ružičastim ružem, sjajnim highlighterom i sjenilom u istom tonu.

Emily je sama sebe opisala kao ‘cvjetnu vilu, princezu iz 90-ih’, hvaleći Asos za savršeni izbor haljine. Rekla je da joj je ovo najdraža haljina u ormaru i preporučila drugim djevojkama da kupe istu. 

VEZANI ČLANCI: 

Unatoč njenom oduševljenju, reakcije na društvenim mrežama, gdje je video prikupio gotovo 300.000 pregleda, bile su različite. Mnogi su kritizirali njen izbor, smatrajući da bi mogla zasjeniti mladenku, dok su neki komentirali da haljina izgleda kao ‘božićni ukras iz 80-ih’.

Međutim, bilo je i pozitivnih komentara. Nekoliko ljudi izrazilo je divljenje, rekavši da Emily izgleda ‘nestvarno’ i pohvalivši Asos za unikatne komade. Jedna korisnica je napisala: ‘Izgledaš zapanjujuće! Voljela bih imati toliko samopouzdanja!’.

Je li ova haljina primjerena za odlazak na vjenčanje?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije