LJUBITELJ BRZE PREHRANE

Pojeo čak 30 000 Big Macova, a tvrdi da je savršeno zdrav

Big Mac
Thinkstock
09.05.2018.
u 11:26

Ako nastavi s dosadašnjim tempom konzumiranja ovog popularnog sendviča, Don će svoj 40 000. pojesti 2032., kada će imati 78 godina.

Većina ljudi s vremena na vrijeme osjeti veliku potrebu za konzumacijom brze hrane pa si priušte jedan Big Mac, Cheesburger, Hamburger ili neki drugi popularni proizvod. Ali ne i Don Gorski, čovjek koji je pojeo svoj 30 tisućiti Big Mac u istom McDonald'su u kojem ga je 1972. godine prvi put konzumirao, prenosi Metro

- Ovo je velika stvar kojoj sam dugo vremena stremio, kaže Don koji ima OCD, a sam se čak pojavio i u dokumentarcu McDonald'sa Supersize Me.

Tijekom godina trudio se čuvati sve predmete na ovaj ili onaj način povezane s Big Mac-om, no u lipnju 1990. tornado je oštetio njegovu kuću i mnogo stvari se oštetilo. Ako nastavi s dosadašnjim tempom konzumiranja ovog popularnog sendviča, Don će svoj 40 tisućiti Big Mac pojesti 2032., kada će imati 78 godina. Najduže razdoblje u kojem Don nije jeo Big Mac trajalo je osam dana.

Što se tiče njegovog zdravlja, Don tvrdi da je na posljednjem medicinskom pregledu imao nizak kolesterol i savršen krvni tlak. 2006. godine čak je prešao ciljnu ravninu maratona u San Diegu noseći svoj 21 387.-i Big Mac

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
matK.O.
13:37 09.05.2018.

to nije big mack

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije