Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šoping vodič

Ponuda trgovačkih centara ovog vikenda

šoping
Boris Ščitar/PIXSELL
03.12.2010.
u 08:00

Otkrijte gdje čekaju Sveti Nikola i Krampus, gdje su najbolji popusti, a gdje najbolja zabava...

ARENA CENTAR

U nedjelju se održava Božićni sajam u organizaciji Međunarodnog kluba žena, a predstavit će se više od 30 zemalja. Subota, nedjelja i ponedjeljak rezervirani su za Svetog Nikolu koji će uveseljavati najmlađe.

AVENUE MALL

Ove subote od 16 sati započinje aktivnost “Postani zaštitno lice Avenue Mall kalendara 2011.”. Posjetitelji će se moći prijaviti za natječaj, a 12 najboljih kandidata imat će čast postati zaštitno lice Avenue Mall kalendara!

GARDEN MALL

U subotu od 16 do 20 sati klince očekuje likovna radionica, škola plesa, balon majstor, nagradne igre, a u nedjelju koncert J. Houdeka, karaoke, izrada čizmica i druženje sa Svetim Nikolom. Ponedjeljak je opet rezerviran za druženje s Nikolom, modnu reviju...

CITY CENTER ONE

Radionice izrade ekovrećica s likom Sv. Nikole, druženje sa Svetim Nikolom i Krampusom uz slatkiše očekuju najmlađe u City Centeru One. Besplatno možete i upakirati svoje darove, a u nedjelju u 17 sati je predstava "Snježna staza".

MERCATOR I GETRO

Mercator i Getro imaju happy hour (od 17 sati do kraja radnog vremena) u kojem daruju 50% popusta na dječje igračke.

CASCADE CENTAR

Clean express ima akciju za sve kapute i jakne donijete na čišćenje: “donesi 2 plati 1”, a Emily K Design ima 20% popusta na asortiman naušnica.

WESTGATE

Ove subote i nedjelje će Sveti Nikola, Krampus i dobri anđeo razveseliti mališane. Djeca će moći sudjelovati u božićnoj radionici te u Krampusovoj olimpijadi na rolama. Velik broj dućana imat će od 10-50% popusta.

Ključne riječi

Komentara 3

GA
garfild58
08:08 03.12.2010.

Bolje bi im bilo da nude za posao,gdje se može radit i zaradit za normalan život

Avatar punkufer
punkufer
12:58 03.12.2010.

Građani Hrvatske bi trebali više štedjeti, ne uzimati kredite i ići u minuse za nevažne stvari i što više kupovati domaće proizvode

MA
maxxxx
13:54 03.12.2010.

ovo nije baš točno, odnosno precizno za izlazak iz krize država bi trebala štediti, a građani trošiti, ali ono koliko imaju, a ne na kredit i po mogućnosti kupovati hrvatsko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije