Ne zna što napraviti

'Poseksao sam se s mamom svoje bivše djevojke i prijateljem, a sad mi se ona stvarno sviđa!'

shutterstock
17.01.2020.
u 19:45

Ne zna treba li priznati sve svojoj bivšoj djevojci i ući u vezu s njenom mamom.

Ovaj 26-godišnji muškarac tražio je savjet od terapeutkinje Deidre

"Poseksao sam se s mamom svoje bivše djevojke i prijateljem, a sad mislim da mi se stvarno sviđa!"

"Moja bivša djevojka i ja upoznali smo se kao studenti i bili smo zajedno tri godine. No, prekinuli smo prije šest mjeseci, ali još uvijek smo prijatelji. Prije nekoliko tjedana bio sam u dućanu kada sam vidio mamu svoje bivše pa smo otišli na kavu."

"Predložila je da odemo u bar i popijemo pravo piće. Nakon nekoliko čaši vina, počela mi se upucavati i ljubiti me, no onda je došao moj prijatelj. Rekla mi je kako mašta o nama obojici i da želi da svi troje spavamo zajedno."

"Otišli smo kod mog prijatelja u stan i svi troje smo se poseksali. To je bio najbolji seks mog života i mislim da mi se njena mama ozbiljno sviđa. Ona mi je rekla da se i ja njoj sviđam te da bi htjela ponoviti našu seksualnu avanturu. Ne znam trebam li reći to svojoj bivšoj?"

Deidre mu je odgovorila: "Mama tvoje bivše je atraktivna žena koja je odlična u krevetu, ali ona je u potpuno drugoj fazi života. Ako se stvarno možeš vidjeti s njom u vezi, moraš biti iskren prema njoj i prema svojoj bivšoj djevojci."

"Ali ako se samo radi o seksu s iskusnom ženom, bolje je da to stane na samo jednoj avanturi."

Kumice s placa podijelile su svoje ljubavne savjete:

Ključne riječi

Komentara 17

DE
deziderio
21:27 17.01.2020.

Koja budala moze vjerovati u tu izmisljenu pricu? Napisano od osobe, muska ili zenska, koja se poigrala svojom mastom. Neshvatljivo da VL pusta takve clanke, a suspendira dobronamjerne komentare.

Avatar Kaladin
Kaladin
22:11 17.01.2020.

Što se babi "Deidre" snilo.... Ma tko izmišlja ove glupe priče?! VL ili engleskinja? P. S. većih krava turizam nije vidio. Opiju se i može ih svako.

Avatar šaka_jada
šaka_jada
22:48 17.01.2020.

ej alo! dobro šta je ovo? zasipavate fekalijama?, a sa druge strane gušite slobodu komentiranja, brišete i sasvim banalne komentare usmjerene kontra ljevičarskih svjetonazora!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije