Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marija Husar Rimac

'Prva frizura zauvijek me obilježila i dandanas sam za većinu ona crna iz grupe Divas'

Marija Husar Rimac
Foto: Jure Peršić
1/6
31.05.2014.
u 13:45

Baš je bilo zabavno na snimanju ovog ljetnog editorijala, kao što je i primjereno sezoni. Pjevačica Marija Husar Rimac uskočila je u vesele kombinacije i uživala u ulozi djevojke iz svijeta mode

Poznata domaća pjevačica, skladateljica i bivša članica nekad popularne grupe Divas pretvorila se u uz malu pomoć Divina tima u pravu djevojku iz svijeta mode.

Marija Husar Rimac tako se odlično snašla u ulozi modela, pri čemu je jednostavno uživala: “Najviše me zabavljaju snimanja modnih editorijala i stvarno uživam u njima jer je to direktan dodir s modnim svijetom!”

Foto: Jure Peršić

Majica - privatno vlasništvo, suknja Iggy - 450 kn, cipele H&M, 199 kuna

Danas Marija uživa kada je uređuju stručnjaci, a kako je to izgledalo nekada, na početku njezine pjevačke karijere?

“Prvo pomislim da je to bilo totalno cool i sve je bilo tako zabavno. Prva frizura zauvijek me obilježila i dandanas sam za većinu ona crna iz grupe Divas. Prva dizajnerica s kojom smo surađivale bila je Ivana Popović. Njezine kombinacije večernjih haljina i tenisica u stilu današnjih air maxica bile su genijalne!”

Ipak, vremena su se promijenila pa je, kako sama kaže, Marija naučila neke zakonitosti koje se u njezinu poslu moraju znati i poštovati: “Ne možemo isto izgledati i u privatnom životu i na pozornici, to jednostavno nije primjereno.

Foto: Jure Peršić

Hlače Soel - 600 kn, top Iggy - 149 kn, cipele Aldo - 649 kn, ogrlica - privatno vlasništvo, naočale - privatno vlasništvo

Nije isto nastupamo li uz orkestar ili bend, jesmo li na crvenom tepihu ili na zabavi. Ja sam svoju školu prošla i naučila. No uvijek ostane prostora za vlastiti ukus i osobnost i to je ono što nas čini drugačijima”, tvrdi Marija te dodaje:

“Ja sam u svom modnom stilu uvijek usmjerena prema ženstvenim kombinacijama jer se u tome najbolje osjećam i najbolje mi stoje pročišćene linije.”

Ne ističe Marija bez razloga što joj dobro stoji, a što ne jer je i sama svjesna da je u njezinu poslu fizički izgled vrlo bitan:

“Ja ipak najviše navijam za osobnost jer naša ljepota ipak dolazi iznutra. Najbolje je pronaći balans između jednog i drugog!” Lijepa pjevačica otkriva da se o svome izgledu dosta brine jer je to čini odgovornijom prema sebi i poslu, a evo kako održava dobru formu: “Redovito treniram sa svojom trenericom Danijelom u Fitness centru Invictus i pazim na prehranu. Još je jedna nezaobilazna destinacija mojeg tjednog kretanja i beauty centar Idol plus kamo idem na med conture, masaže, mezoterapiju, čišćenja lica i sve ostalo što salon nudi.”

Foto: Jure Peršić

Hlače Sisley- 579 kn, košulja H&M - 69 kn, cipele H&M - 199 kn, ogrlica - privatno vlasništvo, naočale - privatno vlasništvo

Marija ističe da je vrijeme koje je provela u glazbenoj grupi Divas nezaboravno: “Danas kad s odmakom gledam na to razdoblje jednostavno ne mogu vjerovati da smo bile toliko progresivne i hrabre. Ta glazba, vokalni aranžmani i stav koji smo imali i za današnje je vrijeme ispred vremena! Puno smo radile i 24 sata na dan samo živjele za svoj posao. Bilo je to lijepo razdoblje dok je trajalo i danas sam jako ponosna jer smo iza sebe ostavile predivne koncerte i nezaboravne pjesme.”

Ja sam dijete estrade. Od petnaeste godine okružena sam stilistima, vrhunskim frizerima i vizažistima. Oni su na neki način formirali moj stil i usmjeravali me”

Međutim, kako je zapravo počela Marijina glazbena avantura? “Još kada sam bila dijete bila sam sigurna da ću jednog dana biti pjevačica i to sam shvaćala ozbiljno! Često je to drugima zvučalo kao dječji san, ali ja sam jedva čekala da narastem, završim školu i da se to ostvari pa je tako i bilo”, kaže lijepa Marija i nastavlja: “Krenulo je od Zvjezdica, preko pjevanja pratećih vokala gdje smo upoznale Miru Buljana, pa do odlaska na Euroviziju s Tonijem Cetinskim. Nedugo nakon toga došao je i naš prvi singl Sexy Cool i san je postao stvarnost. Taj je put bio dug jer sam pjevala od djetinjstva i nije se dogodio preko noći i drago mi je da je sve išlo tim tijekom jer je uspjeh onda bio još slađi, a i stekla sam veliko znanje i iskustvo koje je neprocjenjivo. Mogu reći da je s dvadeset godina počela moja profesionalna karijera”, zaključuje.

Foto: Jure Peršić

Majica - privatno vlasništvo, suknja Iggy - 450 kn, sako Sisley - 819 kn, cipele Aldo -599 kn

Zanimalo nas je čime bi se Marija bavila da nije uspjela ostvariti svoj veliki san pa nam je odgovorila da bi se i dalje bavila glazbom u nekom drugom obliku, bilo da je riječ o organizaciji, projektima ili produkciji, a što se tiče neispunjenih želja, i dalje sanja o tome da proputuje cijeli svijet, glumi u mjuziklu, snimi album i dobije dijete, pri čemu ni u jednom trenutku nije zaboravila na lekcije života:

“Život me naučio da me ništa ne smije iznenaditi. Naučio me da budem spremna na prepreke na putu do cilja, da su one najbolja škola i iskustvo u radu te da za prave stvari moram biti strpljiva i da ljubav otvara sva vrata!” Usto, Marija ističe da se najviše ponosi na ljude koji su na neki način obilježili njezin život, a to su roditelji, suprug Vjeko s kojim slavi pet godina sretnog braka te sestra Ivana: “Sto posto smo uključene jedna drugoj u život i maksimalno si pomažemo. Osim što mi je sestra, Ivana je i moja najbolja prijateljica, moj veliki oslonac i podrška.”

Uz sestru, uvijek su tu i Marijini roditelji: “Tata nam je usadio ljubav prema glazbi, a mama je bila ta koja nas je čvrsto držala na zemlji!”

>>Za žene je jako bitno da su ugodne oku, što za muškarce očito ne vrijedi

>>Najvećim uspjehom smatram svoju karijeru, najvećim neuspjehom razvod braka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije