Raspada se brak Sanje Duggan, a Maksimilijanović tvrdi: Nisam kriv!

sanja duggan
02.02.2010.
u 16:49

Sanjin brak s Franom Barbierijem navodno je već dulje 
u krizi, a sada ga je zamolila da se iseli iz njihova stana. U braku su od 2007. i imaju dvogodišnjeg sinčića.

Još jedan brak domaće jet-set scene, čini se, tone u nepovrat. Kako je to objavio časopis Extra, ovaj put prema dnu zaplovili su Sanja Duggan (37) i njezin tri godine stariji suprug Frane Barbieri. A kao osnovni razlog krahu navodi se Sanjina veza s građevinskim poduzetnikom Igorom Maksimilijanovićem (40).

Već se mjesecima priča da im je brak u krizi, a glasine je pojačala Sanja, koja se navodno prošle subote ljubila s prozvanim poduzetnikom u baru Posh.

No, kao što je to učinio i kad su ga prije nekoliko mjeseci mediji lažno bacili u zagrljaj Mile Horvat, Maksimilijanović je i ovu vezu demantirao.

– To je dezinformacija – kratko je kazao poduzetnik i zasad ušutkao jezike.

Sanja Duggan i Frane Barbieri u braku su od 2007. godine. Prije toga bili su skupa deset godina, a upoznali su se dvije godine nakon što je Sanja tragično ostala bez prvog supruga Demiana Duggana, koji je preminuo od karcinoma, ostavivši joj desetak milijuna eura i tvrtku Metropolis Medija. Sanji i Frani ovo nije prva bračna afera jer je, govorilo se, Frane bio u vezi s manekenkom Anteom Kodžoman.

Kako će priča završiti, pokazat će vrijeme, no Sanja je supruga zamolila da se iseli iz njihova stana u kojem su živjeli s dvogodišnjim sinom Lennonom Bennetom.

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:34 02.02.2010.

Priština noćas neće oka sklopiti zbog ove vijesti! ! !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije