mljac!

RECEPT DANA Bez glutena i kvasca: Ispecite kukuruzni kruh

Isidora Popović
24.04.2024.
u 09:30

Kruh je posebno pogodan za osobe sa osjetljivim probavnim traktom i narušenom crijevnom florom.

Imali išta ljepše od mirisa domaćeg kruha koji ispunjava vaš dom? Danas vam donosimo recept za ukusni i meki kukuruzni kruh bez glutena i kvasca. Kruh je posebno pogodan za osobe sa osjetljivim probavnim traktom, narušenom crijevnom florom te za osobe u procesu čišćenja crijeva, a i cijelog organizma. Recept je podijelila nutricionistica Isidora Popović. Uživajte! 

Sastojci:

  • 100 grama bijelog kukuruznog brašna
  • 100 grama žutog kukuruznog brašna
  • 100 grama prosenog brašna
  • 15 grama psylliuma
  • Žličica soda bikarbone s malo limuna
  • 300 ml vode

VEZANI ČLANCI: 

Priprema: Sve sastojke dobro sjediniti, zamijesiti kompaktnu smjesu. Oblikovati kruh i peći u pećnici na papiru za pečenje 35-40 minuta na 200 stupnjeva.

Studija mnoge zgrozila: Neke vrste kupovnog kruha sadrže tragove ljudske kose i ptičjeg perja!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije