Na tvojoj ruci prsten

Renata Sopek i Lana Klingor uskoro pred oltarom?

Renata Sopek
21.10.2009.
u 09:27

Tri godine duga veza između Renate Sopek i Sergeja Bijelića mogla bi ući u novu fazu. Naime, atraktivna voditeljica RTL-a snimljena je na zagrebačkoj špici s prstenom na ruci.

Tri godine duga veza između Renate Sopek i Sergeja Bijelića mogla bi ući u novu fazu. Naime, atraktivna voditeljica RTL-a snimljena je na zagrebačkoj špici s prstenom na ruci. Bez obzira što je nedavno izjavila kako ne razmišlja o sudbonosnom "da", tjednik Stars tvrdi da je prsten na njezinoj ruci zaručnički

Međutim cijelu stvar treba uzeti s rezervom pošto je Renata Sopek svojoj kolegici Tanji Jurić u Exkluzivu nedavno izjavila kako je zaista dobila prsten od svog dečka, ali je uz osmijeh prokomentirala kako ipak nije zaručnički.

Poput Renate, i pjevačica Lana Klingor voli svoji privatni život držati dalje od očiju znatiželjne javnosti. Za sada ne želi komentirati u kojem će se smjeru odvijati njezina veza sa slovenskim poduzetnikom i manekenom Samom Samobolom.

Uporno ponavlja da su sretni i zadovoljni, no odnedavno i njezinu ruku krasi prsten. Za sada i Renata i Lana odbijaju komentirati sve priče vezane za udaju, ali zato prsteni na njihovim rukama vjerojatno govore više nego što žele priznati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije