veselila se odmoru

Rezervirala sobu s bajkovitim pogledom, ubrzo otkrila da je prevarena: 'Zeznuti smo'

TikTok
07.08.2024.
u 14:30

Influencerica je snimila video za TikTok u kojem je objasnila kako je nasamarena ina odmoru na otoku u njemačkom Sjevernom moru

TikTok influencerica Sonja Dennig odlučila je snimiti video kako je nasamarena i prevarena na odmoru. Naime, Denning je rezervirala hotel sa slikovitim pogledom na more. "Bili smo jako zeznuti!", rekla je 28-godišnja Sonja Dennig, prisjećajući se prevare. Video je prikupio više od 3,6 milijuna pregleda na TikToku, prenosi New York Post.

Influencerica je rezervirala smještaj u Westerlandu na Syltu, idiličnom otoku u njemačkom Sjevernom moru da bi se odmorila za vikend. Prema slikama, smještaj je trebao pružati prekrasan pogled na obalu. "Veselili smo se što ćemo otkriti ovaj prekrasan pogled", rekla je Dennig za švicarsku novinsku stranicu Blick. No, kada je stigla u hotel, Denning je brzo shvatila da je ovaj slikoviti prizor samo - slika.

@sonnyloops HAHAHAH #airbnbfail #funny #verarscht ♬ Originalton - Sonny Loops 🌙

U videu Dennig hoda prema prozoru s nevjerojatnim pogledom na obalu, no otkriva da je to samo plakat s morskom obalom obješen preko prljavog podrumskog prozora. Vlasnici nekretnine čak su upotrijebili industrijsko svjetlo da imitira sunčevu svjetlost. "Mislili smo: 'Vau, kakav sjajan pogled imamo', ali gledajte, to je samo fotografija. Samo smo u podrumu", razočarano je rekla Dennig. "U krevetu ste, ponoć je, ali mislite da je ili večer ili jutro. Prilično je nevjerojatno", našalila se. 

GALERIJA Ručnik, krema za sunce i - ocat? Turisti upravo to sve češće nose na plažu, evo i zašto

1/25

Gledatelji TikToka ostali su  impresionirani lažnim pogledom. "Najčudesnija stvar je da slika izgleda potpuno stvarno", rekao je jedan korisnik, dok je drugi napisao da vlasnicima "moraju dopustiti da budu kreativni". 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:45 07.08.2024.

ajde sada hejteri hr domene, pljujte po nijemcima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije