JE LI MOGUĆE?

Riješen vječni misterij: 'Svi muškarci u vezi žele jedno, ali većina to nikad neće priznati'

Shutterstock
25.10.2024.
u 13:30

Žene očekuju da muškarci budu dovoljno emocionalno zreli da mogu razgovarati o svojim unutarnjim strahovima i osjećajima, no kada to dogodi, mnoge počnu paničariti

Svi bismo voljeli otkriti tajnu uspješnih veza, a ona je možda puno dublja nego što mislimo. Jedna žena tako tvrdi da je riješila jedan od najvećih misterija te da ima odgovor na pitanje što muškarci zapravo žele u vezi. Pozvala je druge da poslušaju njezin savjet koji bi, tvrdi, mogao biti ključ za sretnu vezu, ali i otkriti što partnere čini nesretnima, piše Daily Star.

Kreatorica sadržaja i psihologinja @sarphatieesther objavila je na TikToku video nazvan 'što svi muškarci potajno žele od svojih žena, ali im to nikada neće reći'. Ona tvrdi da će svi muškarci, ako su potpuno iskreni, na pitanje što im zaista treba, dati isti odgovor. Pa, koja je to univerzalna muška želja?

Prema psihologinji, to je intimnost, a to ne mora nužno značiti seksualnu intimnost, kako su mnogi možda automatski pomislili.
'Vrsta intimnosti koju žele podrazumijeva bliskost s partnericom, sposobnost da s njom podijele svoje najdublje strahove, nesigurnosti i neuspjehe, a da se i dalje osjećaju prihvaćenima', tvrdi TikTok psihologinja.

GALERIJA Uvijek će biti uz vas: Ova četiri horoskopska znaka najbolji su prijatelji

1/5

Ona vjeruje da to proizlazi iz činjenice da većina muškaraca osjeća pritisak društva i očekivanje da uvijek moraju biti uspješni i stalno rješavati probleme. Rezultat toga njihov je san da se mogu vratiti kući ženi koja im pruža osjećaj mira i prihvaćenosti za kojima čeznu.

Psihologinja naglašava da u suvremenom svijetu žene očekuju da muškarci budu dovoljno emocionalno zreli da mogu razgovarati o svojim unutarnjim strahovima i osjećajima, no kada to s njima konačno podijele, mnoge počnu paničariti i ne znaju kako se nositi s tim emocijama jer nas društvo uči da su muškarci ti koji rješavaju probleme.

VEZANI ČLANCI:

'Zato ih, ako odjednom ne znaju kako riješiti problem, vidimo kao slabe', izjavila je TikTokerica, ističući da je to glavni razlog zbog kojeg se većina muškaraca nikada neće otvoriti svojim partnericama. Strah da će ih se smatrati manje vrijednima kod pojedinaca je jednostavno prevelik. Posebice ako su se ranije našli u situaciji da žene tijekom svađe iskoriste informacije koje su podijelili s njima i bace im ih natrag u lice.

K tome, mnogi se muškarci brinu da bi njihove tajne mogle postati tema razgovora među prijateljicama njihove partnerice, što je posljednja stvar koju žele. 'Ali, znajte da će svaki muškarac uvijek tražiti tu jednu osobinu u ženi koja ga podsjeća na njegovu majku, a to nije bezuvjetna ljubav, već bezuvjetno prihvaćanje', zaključila je psihologinja.

Ako je suditi prema komentarima ispod objave, čini se kako njezina teorija drži vodu. 'Napokon, netko tko razumije', napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao da muškarci u partnerici traže 'najbolju prijateljicu i ljubavnicu'. Jedna žena se nadovezala: 'To je tako istinito! Moj muškarac mi govori sve. Bio je dovoljno hrabar da podijeli sa mnom svoje najdublje želje, najveće strahove i nesigurnosti, a ja ga nikada nisam osuđivala zbog toga. Sto posto ga prihvaćam takvog kakav jest.'

Netko drugi je pak poručio psihologinji da ne može govoriti u ime svih muškaraca, ističući da različitim muškarcima trebaju različite stvari u vezi.

TikTokerica pokazala super trik za brže guljenje krumpira: 'Više nema povratka na staro!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije