Salma Hayek i njezin suprug medeni mjesec proveli na luksuznom otoku

08.05.2009.
u 12:02

Salma Hayek i njezin suprug Francois-Henri Pinault vjenčali su se nedavno na raskošnoj svečanosti u Veneciji, a nakon vjenčanja od svega su se odlučili odmoriti na svojemu medenom mjesecu.

Za ovaj poseban događaj odlučili su si priuštiti odmor na istočnoj afričkoj obali, gdje su uživali u suncu na jednome luksuznom otoku.

Glumica i njezin bogati suprug, francuski biznismen, doletjeli su na Sejšele, a nakon toga ih je helikopter prevezao na otok North Island, gdje su odmor proveli u odmaralištu North Island.

Ovo luksuzno odmaralište je ručno izgrađena vila od 4800 četvornih metara, a paru je na usluzi bio osobni kuhar, bazen i spa, u krajnje idiličnom okruženju.
No, ovakav odmor je sve samo ne jeftin. Izvan sezone dan i noć provedeni u ovom luksuzu stajat će vas više od 100.000 kuna.

Salma i Francois, kažu svjedoci, svoj su medeni mjesec iskoristili kako bi uživali jedno u drugome, a neprestano su se grlili i ljubili.
- Obično bi prošetali plažom, proveli nekoliko sati na suncu, skupljali školjke, a onda bi se vratili u svoju vilu gdje su imali vremena za sebe - rekao je svjedok. (NaM)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije