GLUMI DA JE LIJEPA

Salma Hayek: Ja uopće nemam lijepo tijelo!

Salma Hayek
Reuters
22.10.2009.
u 21:19

Popularna Meksikanka samokritično kaže da je ustvari ružno građena, a svoj izgled na ekranu objašnjava glumačkom vještinom: kad dobije zadatak da glumi ljepoticu, toliko je dobra glumica da svakoga može prevariti.

Salma Hayek izjavila je u intervjuu za Parade da uopće ne smatra da je lijepo građena:

- Dobila sam nagradu za najbolje tijelo od časopisa Fitness i bilo me toliko stid da je nisam htjela uzeti. Uopće nemam neko lijepo tijelo, a to što svi misle da imam, znači da sam jako dobra glumica. Glumila sam uloge djevojaka koje imaju jako lijepo tijelo. Ako znate kako se odjenuti, ima nekoliko trikova koje možete izvesti.

U prilog tome da je ljepota relativna, Salma navodi primjer svoje serije "Ružna Betty" (ona je izvršna producentica serije, to joj je unosna gaža uz glumu):

- Mislim da Betty nije zbilja ružna, ali što se danas uopće naziva ružnim? Tako zovu svakog tko nije vrlo mršav i jako visok. Ima ljudi koji misle da su ružni samo zato što se ne uklapaju u takve standarde. Ja sam osobno vidjela mnoge mršave i visoke manekenke za koje smatram da su ružne i da bi morale više jesti da izgledaju zdravije. Mi se malo zafrkavamo s konceptom ružnoće u našoj seriji, i ljudima se to sviđa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije