sudjelovao i will smith

'Samo mi daj moj novac': Novi trend pojavio se na TikToku i izazvao podijeljene reakcije

TikTok
21.09.2024.
u 15:30

Za razliku od mnogih izazova, ovdje se radi o bezopasnoj zabavi u kojoj sudjeluju obitelj i prijatelji

Društvena platforma TikTok prepuna je različitih videozapisa plesova i izazova, a s vremena na vrijeme neki od njih postanu viralni trend koji zahvati internet. Tako je TikTok zahvatilo "ludilo" pod nazivom "samo mi daj moj novac", a za razliku od mnogih izazova, radi se o bezopasnoj zabavi u kojoj sudjeluju obitelj i prijatelji, piše Metro.

@emma.engelmann_ Sorry paps en mams🩷#mamanetterugvaneenvlucht #justgivememymoney #givememymoney #fy #fyp #prank ♬ origineel geluid - Emmawillemijn_

Radi se o tome da grupa prijatelja ili članova obitelji naizmjence pjeva ili izgovara riječi "samo mi daj moj novac", a svaki od njih ispusti smiješan glas ili izgovori frazu sa stilom, a zatim mu ostali čestitaju pljeskom. No, jednog nesretnika, koji ne zna za trend, umjesto pljeska dočekaju neugodni pogledi i tišina. 

VEZANI ČLANCI:

Nije jasno odakle potječe trend, no mnogi smatraju da ga je započeo popularni Twitch streamer Kai Cenat koji je izraz "samo mi daj moj novac" upotrijebio u siječnju tijekom sesije s američkim reperom DreamDollom. Hashtag #justgivememymoney ima više od 31 000 rezultata, a neki videozapisi imaju više od 400 000 lajkova. U trendu je sudjelovao i glumac Will Smith čiji je video skupio gotovo 2 milijuna pregleda. 

@.worldofy Why is this so funny #typ #foryou #foryoupage #trend #comedy #givememymoney #mum #sisters #challenge #willsmith ♬ original sound - worldofy

I dok su neki korisnici oduševljeni trendom te ne preskaču nijedan videozapisi, drugi smatraju da je trend "zao". "Ja sam jedina osoba koja ne može razumjeti ovaj trend", glasio je jedan komentar, dok zaključak drugog glasi da je na počeku videozapisa jasno tko će biti "žrtva".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije