Mali heroj!

Sjećate li se fotografije bolesnog dječaka koja je rasplakala svijet? Maleni Beckett ozdravio je i ponovno ide u školu

Facebook
06.10.2021.
u 11:28

Sve je počelo 2018. godine kada je dobio visoku temperaturu, a liječnici su mislili da je u pitanju upala uha.

Fotografija malenog dječaka koji bolestan stoji iznad zahodske školjke, a pokraj njega stoji starija sestra i pruža mu podršku u najtežim trenucima, obišla je svijet prije tri godine i nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Beckett Burge tada je imao četiri godine i borio se s akutnom limfoblastičnom leukemijom, a svaka kemoterapija izazivala je mučnine i povraćanje, pa je maleni vrijeme nakon uglavnom provodio u kupaonici držeći se za zahodsku školjku. 

Javila se njegova majka Kaitlin i otkrila da je pobijedio bolest i da se napokon vratio u školu.

U povodu Svjetskog dana kave pitali smo građane piju li kavu: “Ujutro popijem barem tri!”

Sve je počelo 2018. godine kada je dobio visoku temperaturu, a liječnici su mislili da je u pitanju upala uha. Kako se stanje nije popravljalo, napravili su još neke pretrage i postavili šokantnu dijagnozu. Maleni je proveo sljedeće dane u bolnici, na liječenju, a prošloga tjedna njegov onkolog ponosno je rekao roditeljima da nema više kemoterapije, Beckett je zdrav!

U međuvremenu je prebolio i koronavirus, ali nasreću nije bilo nikakvih komplikacija.

Svi se pitaju i kako je djevojčica s fotografije prebrodila cijelu situaciju, a majka otkriva da je Aubrey tada imala pet godina i u početku joj nije bilo jasno što se događa, ali kada su joj roditelji objasnili da je brat bolestan, ulogu starije sestre shvatila je i više nego ozbiljno. "Pomogla mu je da prebrodi bolest. U njoj je vidio majčinski lik", kažu roditelji za New York Post.

Žene su i dalje najčešće žrtve kardiovaskularnih bolesti u Hrvatskoj

1/3
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Idler
Idler
17:58 06.10.2021.

Hvala dragem Bogeku !

DU
Deleted user
15:02 06.10.2021.

Bravo momčino, neka ti je dug i sretan život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?