u čak pet regija

Ski amadé – užitak skijanja na 860 kilometara staza

skijanje
Tomislav Miletić/PIXSELL
05.12.2012.
u 19:08

Pet skijaških regija u Austriji ujedinjeno u savez Ski amadé skijašima nudi odlične staze, infrastrukturu, zabavu i sjajne ponude

Pet različitih regija, Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig i Großarltal, ujedinjeno je u najveću austrijsku skijašku udrugu pod imenom Ski amadé. U cijeloj regiji odsad je dostupna specijalna motivacijska metoda po kojoj odrasli početnici garantirano mogu naučiti skijati za samo tri dana. A oni kojima više nije potreban tečaj mogu se veseliti užitku na 356 staza dugih ukupno 860 kilometara, 270 skijaških liftova i u 260 skijaških koliba i planinskih restorana.

Naučite skijati za tri dana

Uz novi paket-aranžman odrasli također mogu sigurno svladati spust s planinskog vrha. “Learn2Ski – za tri dana“ naziv je programa koji je povoljan, siguran, jednostavan i zabavan, a razvijen je prema motivacijskim strategijama metode “Fish“, koja omogućava odraslim početnicima da rado i s lakoćom djeteta usvajaju vještinu skijanja za samo tri dana. Profesionalnost instruktora u skijaškim školama Ski-amadéa oduvijek je bila važna, a tamošnji specijalno educirani instruktori fokusiraju se na to da odrasle početnike u skijanju oslobode straha. Bez drila i s puno humora odrasli će početnici na taj način zasigurno bez po muke naučiti skijati. Ski amadé jamči da ta metoda doista funkcionira i da se svi polaznici nakon tri dana tečaja uspiju spustiti niz plavi spust. U slučaju neuspjeha, polazniku se vraća novac, i to ne samo novac za tečaj nego i za posudbu skija i skijašku kartu.

Trodnevni tečaj skijanja uz zajamčen uspjeh i zabavu, uključujući 4 noćenja, skijašku kartu i posudbu skija, stoji 373 eura u pansionu s tri zvjezdice (noćenje s doručkom) ili 533 eura u hotelu s četiri zvjezdice. Tečaj skijanja traje svakodnevno 4 sata.

3-D svijet na skijanju

U čitavom Ski amadéu dostupan je besplatni WLAN na više od 300 pristupnih točaka na planinama i postajama skijaških liftova. Tijekom vožnje gondolom na brzinu tvitajte obavijest ili iz kolibe objavite nekoliko slika na Facebooku. Besplatni WLAN u Ski amadéu dosad je najveća ponuda te vrste na alpskom području. Aplikacija “Ski amadé Guide“, koja je pokrenuta 2011., dodatno je poboljšana. Aplikacija je dostupna za sve pametne telefone (Android i iPhone) i njome možete uživo provjeriti aktualne informacije o skijalištima, tražiti kolibe ili koristiti funkciju navigacije do određenog mjesta.

Nova verzija aplikacije omogućava vam da putem tzv. internetskog mobilnog mosta već kod kuće na računalu isplanirate savršen dan skijanja, a onda prenesete osobne favorite i omiljene rute na pametni telefon. Na kućnom računalu možete pogledati interaktivni 3D-model Ski amadéa i tako unaprijed steći realističan dojam o svom odredištu. 3D svijet pruža fascinantan uvid u alpski krajolik u dosad neviđenoj rezoluciji.

>> Sve što morate znati o djeci i skijanju - Šal je strogo zabranjen!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije