PROMO

Spojite vikend u Bolu na Braču

Bluesun hotel
Foto: PR FOTO
1/12
PR
Autor
PR članak
20.06.2014.
u 08:45

Akcijska cijena za produženi vikend u All Inclusive hotelu Bonaca na rajskoj plaži Zlatni rat – recept je to za savršene lipanjske praznike uz posebnu Bluesun ponudu za Tijelovo i Dan državnosti 2014.

Za one koji žele na godišnji odmor tijekom 2 produžena vikenda koja nam slijede, ovo je ponuda koja se ne odbija. Ovog lipnja budite među prvim gostima koji će uživati u preuređenim sobama Bluesun hotela Bonaca u Bolu na Braču, samo par minuta hoda od svjetski poznate plaže Zlatni rat. I to nije sve – bogata All Inclusive usluga uključuje buffet doručak, ručak i večeru, kao i popodnevni snack, ponoćnu zakusku i cjelodnevnu ponudu pića na bazenskoj terasi.

Uvjerite se da smo mislili na sve u ovoj posebnoj ponudi koja vrijedi za sve boravke od minimalno 3 noćenja od 18. do 29. lipnja u Bluesun hotelu Bonaca.

Cijena po osobi za paket: 180 € / 1.370 KN / Najbolja cijena po osobi (3 noćenja).

Rezervirajte online ili nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288

Više o ponudi hotela:

Sve sobe Bluesun hotela Bonaca nalaze se u malim depadansnim blokovima okruženim mediteranskim zelenilom, što doprinosi intimnoj atmosferi i prirodnom ambijentu. Posebnu pogodnost za obitelji predstavljaju Superior i Family sobe, u čijoj cijeni je uključen boravak 1 ili 2 djeteta do 13 godina. Djeca će u sklopu kompleksa uživati u vanjskom igralištu te velikom bazenu, dok osoblje Bonace za njih organizira raznolik program animacije u dnevnim i večernjim satima.

Besplatni Wi-Fi i besplatni parking standardna su ponuda u svim Bluesun hotelima, dok u sklopu paketa za Tijelovo i Dan državnosti gosti Bonace dobivaju i 1 sat korištenja teniskih terena po sobi dnevno. Poznati bolski teniski centar s 26 zemljanih terena u neposrednoj je blizini hotela, a možete birati i među različitim jednodnevnim izletima. Pustinja Blaca, brački kamenolom i Vidova gora samo su neke od atrakcija za koje su organizirani fakultativni izleti koje možete rezervirati tijekom svog boravka u Bolu. 

Želite prijaviti greške?