zanimljivo

Stogodišnjakinja tvrdi: 'Tajna mog mladolikog izgleda će vas šokirati'

McCarthy Stone
25.08.2024.
u 11:00

Stogodišnjakinja otkriva svoju tajnu za mladolik izgled i dobru forumu, čak i nakon stoljeća života.

Patricia Smith, koja je prošlog mjeseca proslavila svoj stoti rođendan u domu za umirovljenike Caen Stone Court u Arundelu, West Sussex, gdje živi već 14 godina, poznata je kao jedna od najomiljenijih stanarki. Na proslavi njezina impresivnog jubileja, kojoj su prisustvovali članovi obitelji i prijatelji, uz balone i tortu, Patricia je podijelila svoju formulu za vitalnost i mladolikost, piše Mirror

Unatoč svojoj ljubavi prema crvenom ružu, koji uvijek nosi sa sobom, Patricia ističe da su za njezinu blistavu kožu i zdravlje zaslužni redovita hidratacija i uživanje u čaši Merlota. Na pitanje o tajni dugog i zdravog života, Patricia je odgovorila da su sport, kreme protiv bora i vino ključni sastojci njezina recepta.

VEZANI ČLANCI: 

Pojavivši se na proslavi s tijarom i sjajnim pojasom, Patricia je otkrila svoj režim njege kože: ‘Uvijek koristim dnevnu i noćnu kremu, i do sada nisam primijetila nijednu boru. Svaki dan se počastim čašom ili dvije Merlota – ili Baileysa – i trudim se uživati u svakom trenutku jer je život prekratak’. 

Podijelivši svoje mudrosti, Patricia je nastavila: ‘Uvijek sam živjela punim plućima. Bila sam u formi i aktivna još od djetinjstva. Kao članica The Spartan Ladies Athletics Cluba, 1938. godine postala sam nacionalna prvakinja u trčanju s preponama na 70 metara (11,8 sekundi). Da nije bilo rata, možda bih predstavljala Englesku na Olimpijskim igrama’. 

VEZANI ČLANCI: 

Rođena u zapadnom Londonu, Patricia se obrazovala kao tajnica i razvila nevjerojatnu brzinu u stenografiji od 160 riječi u minuti, vještinu kojom se i danas koristi. Tijekom Drugog svjetskog rata udala se za mornara Juliana Smitha, s kojim je dobila kćer Julie.

Osvrnuvši se na slavlje, Patricia je izrazila zahvalnost: ‘Bila sam oduševljena svim proslavama, uključujući onu u lokalnom pubu s mojom obitelji i prijateljima iz Caen Stone Courta, a pridružio nam se i glasnik iz Arundela’.

Postala je bodybuilderica u 69. godini: 'Bojala sam se, ali sada volim nositi blještave bikinije'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije