talenti

Studentski projekt Maje Hrastinski postao je prepoznatljiv brend

Maja Hrastinski (1)
Foto: Arhiva VL
1/3
27.05.2012.
u 10:00

Tri mini kolekcije mlade dizajnerice prepoznatljive su po svojoj multifunkcionalnosti

Dvadesetosmogodišnja modna dizajnerica Maja Hrastinski već se pune četiri godine bavi oblikovanjem višenamjenske odjeće. Sve je počelo kao studentski projekt na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, od kojeg se postupno sada već razvija prepoznatljivi modni brand.

Smjernice kojima se vodi prilikom projektiranja i izrade svojih mini kolekcija, kako sama kaže, leže u praktičnosti, jednostavnosti, udobnosti i lakom održavanju, a sama inspiracija dolazi iz svakodnevnih životnih situacija.

Do sada je razradila tri mini kolekcije ženske odjeće, dok posljednja, nazvana Bubble, uključuje i dvije torbe. Kolekcija je bazirana na balon kroju, zahvalnom za prikrivanje svih sitnih nedostataka oko trbuha i bedara, a zbog nesputanosti nošenja vrlo je praktična i za trudnice. Svi njeni modeli izrađeni su od finog viskoznog makoa, prozračnog i ugodnog za kožu, te u nekoliko veličina.

Do sada je dva puta izlagala na Dreft Fashion Weeku Zagreb, te na nedavno završenoj Fashion.hr Industriji kao dio projekta Moda sa šlagom. Od nedavno surađuje i sa Ro Jewellery nakitom, te Studiom Zita Jennel sa kojim priprema limitiranu kolekciju Bubble haljina za djeveruše. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije