PROMO

Super povoljan Megabon paket kao šlag na Sacher torti

megabon
Foto: Megabon
1/6
PR
Autor
PR članak
14.01.2014.
u 08:30

Megabon, vaša ulaznica za svijet hotelskih doživljaja, je za Vas pripremio super povoljan paket za nezaboravan posjet veličanstvenom Beču, gradu s divnim arhitektonskim i kulturnim nasljeđem, koji svojom ljepotom izaziva europske ljepotane Pariz i Rim. Bilo da Beč posjećujete prvi puta ili se vraćate po tko zna koji put, ovaj će vas grad opet očarati i ponovo ćete uživati u njegovoj fascinantnoj privlačnosti.

Ne propustite Megabon paket u HB1 Hotelu Wiener Neudorf za 3 noćenja za 2 osobe snižen čak 60 posto, s uključenim doručkom te korištenjem besplatnog interneta i parkirališta. Provedite vaš odmor u suvremeno dizajniranim i opremljenim sobama ovog bečkog hotela čija lokacija danju jamči dobar provod u centru grada a noću miran san i odmor od gužve i buke.

Cilj hotelskog osoblja je briga za dobar provod gostiju i osiguravanje da gosti u najvećoj mogućoj mjeri uživaju u komforu hotela. Visoko kvalitetne i optimizirane sobe u kombinaciji s jedinstvenim HB1 salonom nameću nove trendove, a hotelski dodatni program vam nudi i različite privlačne ponude.

Ovu neponovljivu ljepoticu na lijepom plavom Dunavu ne možete ne posjetiti a super povoljni Megabon četverodnevni paket za samo 756 kn stiže kao šlag na tortu. Posjetite Beč i doživite ono o čemu svi pričaju! Kušajte i vi famoznu Sacher tortu i omiljeni bečki odrezak, istražite ulice grada koji je bio dom velikim umjetnicima poput Mozarta, Bacha i Schuberta, majstorima koji su ostavili izuzetan pečat na bečku muzičku baštinu te otkrite skrivene kutke Schönbrunn palače.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?