Požalio se muškarac na Redditu

'Supruga i ja ne pričamo zbog imena za dijete: Našu kćer želi nazvati po horoskopskom znaku!'

Shuttershock
04.05.2022.
u 07:00

Sinoć mu je supruga s "ogromnim osmijehom na licu", rekla mu da je konačno smislila savršeno ime za njihovu djevojčicu ali je njegovo uzbuđenje kratko trajalo...

Jedan je budući tata ostao zatečen kad mu je trudna supruga rekla da njihovu kćerkicu koja će se uskoro roditi želi nazvati Aquarius ili Vodenjak.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi

1/6

Muškarac je naime podijelio da će njih dvoje svoju bebu dočekati već sljedećeg mjeseca pa će ako se rodi na vrijeme odnosno u terminu, po horoskopu biti Bik, a ako 'zakasni', Blizanac, ali nikako Vodenjak koji je od 20. siječnja do 18. veljače.

Rekao je i da on i supruga već neko vrijeme užurbano smišljaju ženska dječja imena i svatko je sastavio popis od pet nadražih ali se ni za jedno još nisu odlučili.

Sinoć mu je supruga s "ogromnim osmijehom na licu", rekla mu da je konačno smislila savršeno ime za njihovu djevojčicu ali je njegovo uzbuđenje kratko trajalo nakon što je saznao da ju želi nazvati Vodenjak.

- Pitao sam zašto, a rekla je da je to u čast njezinoj majci, koja je živa i zdrava i željno iščekuje našu kćer. Bio sam tako zbunjen, zašto?!. Rekao sam da ne želim; jedna stvar bi bila nazvati je po svekrvi ali Vodenjak (Aquarius) se jednostavno čini pretjeranim, no ona je briznula u plač jer ja, kaže, 'ne volim njenu mamu' i od tada nismo razgovarali... - ispričao je.

- Roditelji bi se trebali dogovoriti oko imena. To što ne želite neko ime ne znači automatski da mrzite osobu koja se tako zove... Ne znam kako se zove vaša svekrva, ali mora postojati i neki drugi način da joj se oda počast, a bez da dijete nazovete Vodenjak. Slažem se da je ime prilično neobično i da bi ju vjerojatno svi zadirkivali - napisao je jedan Reddit korisnik.

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
malena1983
07:40 04.05.2022.

Novinarski prijevod...muškarac ima svekrvu??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije