PROMO

Surfanje u Bolu – aktivni odmor paket za Tijelovo i Dan Državnosti

Bluesun hotel
Foto: PR FOTO
1/17
PR
Autor
PR članak
14.06.2014.
u 08:30

Iskoristite jedinstvenu priliku i na svom rajskom odmoru na poznatoj plaži Zlatni rat, te naučite surfati i roniti već ovog ljeta! Vrhunski hotelski smještaj u Bolu na Braču po akcijskoj cijeni ovog Tijelova i Dana državnosti – posebne ponude u Bluesun hotelima Bonaca i Borak od 18. do 29. lipnja.

Planirate li kraljevski odmor od srijede do nedjelje ovog lipnja, neka vas ne mimoiđu ove nenadmašne ponude Bluesun hotelima u Bolu na Braču. Smješteni u blizini slavne plaže Zlatni rat, Bluesun hoteli Bonaca i Borak imaju besplatni Wi-Fi, besplatni parking i razvijeni program animacije za djecu, a svaki od njih donosi i nešto posebno.

Kod hotela Bonaca to je bogata All Inclusive usluga s kojom nemate nikakvih briga oko dodatnih troškova. Dok se na bazenskoj terasi opuštate uz koktele na ležaljkama, Bonacini animatori organiziraju razne dječje aktivnosti na bazenu ili u Mini klubu. Možete biti među prvima koji će boraviti u Bonacinim sobama, koje su za sezonu 2014 osvježene i opremljene novim LCD televizorima. Dodajte tomu i intimnu atmosferu okolne borove šume i shvatit ćete zašto je All Inclusive hotel Bonaca idealan izbor za obitelji s djecom.

Paket "Tijelovo – Dan državnosti 2014." u Bluesun hotelu Borak je najbolja stvar za one željne malo aktivnijeg odmora. Osim velikog vanjskog bazena i ostalih sadržaja hotela Borak, paket uključuje i neograničeno korištenje ekskluzivnog Thalasso Wellness & Spa centra susjednog Bluesun hotela Elaphusa. U njemu ćete naći unutrašnji i vanjski bazen i whirlpool s grijanom morskom vodom, infracrvenu i tursku saunu, relax sobu i druge sadržaje. I to nije sve – u ovom paketu dobit ćete jedinstvenu priliku isprobati uvodni tečaj ronjenja i surfanja.

U oba hotela na raspolaganju su vam i brojni jednodnevni izleti na atraktivne destinacije u okruženju, a na samo par koraka nalazi se bolski sportski centar s 26 teniskih terena i ostalim sportskim sadržajima.

Ne propustite ove atraktivne pakete za 2 produžena vikenda u lipnju, počastite se All Inclusive uslugom hotela Bonaca ili paketom aktivnosti u hotelu Borak. Ponude vrijede za sve boravke od minimalno 3 noćenja od 18. do 29. lipnja 2014.

Rezervirajte sada online ili nazovite Bluesun rezervacijski centar na +385 1 3844 288

Želite prijaviti greške?