POBUNA U SELU

Susjedi napali Nicole Kidman zbog zastrašujućih čempresa

nicole
Pixsell
24.12.2009.
u 15:32

Ova posebna vrsta čempresa može doseći visinu od 20 i širinu od osam metara, a Nicole ih je posadila kako bi osigurala potpunu privatnost za vjenčanje njezine sestre Antonie koje će se navodno održati ondje do kraja godine.

Nicole Kidman možda je omiljena kćer Australije, ali zbog njezinih ekstremnih pokušaja da osigura svoju privatnost možda više neće biti toliko draga svojim sunarodnjacima. Naime, susjedi koji žive u blizini njezinog posjeda Bunya Hill u selu Sutton Forest smještenog 112 kilometara jugozapadno od Sydneya, bune se jer je glumica posadila čak 150 divovskih čempresa oko svoje kuće koji, tvrde ljutiti mještani, nagrđuju pajzaž i zaklanjaju vidik.

Ova posebna vrsta čempresa može doseći visinu od 20 i širinu od osam metara, a Nicole ih je posadila kako bi osigurala potpunu privatnost za vjenčanje njezine sestre Antonie koje će se navodno održati ondje do kraja godine. Osim drveća, glumica je postavila, kako opisuju susjedi, ružnu 50 metara dugu ogradu od zelenog najlona koja štiti njezino imanje sagrađeno 1870. i vrijedno 28 milijuna kuna od glavne ceste.

Čempresi su zasad još prihvatljive visine no za 15 godina narast će do svoga maksimuma, žale se mještani.
– Nicole će za nekoliko godina možda otići odavde, no ljudi koji ovdje žive će i dalje morati gledati ta prokleta drveća, iz dana u dan. Nadam se da će ih se riješiti. Ako već želi drveće, trebala bi posaditi neko autohtono iz Australije.

Hollywoodska glumica rodom iz Australije ovih je dana sa suprugom Keithom Urbanom i 17-mjesečnom kćerkom Sunday Rose otputovala u Sydney kod svojih roditelja, a posjetila je i sestru i njezino četvero djece. Cijela obitelj će uskoro otići na imanje Bunya Hill gdje će pripremiti svadbu i provesti ostatak blagdana.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
05:51 25.12.2009.

Ma nije ona nikom omiljena ..Gluposti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije