Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
anamarija asanović

Tata je sebi kul s bradom, ali ne fura se na Sulejmana

asanović
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/16
18.08.2014.
u 12:00

Većinu ljeta Anamarija će provesti u Hrvatskoj, gdje se druži s prijateljima koje tijekom godine ne viđa često.

Splitska modna dizajnerica Anamarija Asanović jedna je od onih osoba koje ne mogu stajati na jednom mjestu. Priznaje to i sama, pa zato njeni ljetni dani nikada nisu samo izležavanje na plaži i sunčanje. Dosad je uvijek jedrila i surfala, a ove godine odlučila je iskušati i adrenalin koji donosi vožnja jet-skijem.

– Obožavam more i prirodu, a isto tako obožavam i adrenalin, pa mi je jako drago što sam pokušala voziti jet-ski. Dobro je prošlo, nije bilo nikakvih nezgoda iako inače volim sportove u kojima nema motora. Bilo mi je malo čudno to što ne ovisim samo o sebi i prirodi, nego i o mehanici – priča Anamarija.

Rad na kolekcijama

Većinu ljeta provest će u Hrvatskoj, gdje se druži s prijateljima koje tijekom godine ne viđa često.

Foto: Tino Jurić/Pixsell

Tino Jurić/PIXSELL

– Imam ekipu još od osnovne škole i, iako smo malo ostarjeli, još uvijek se na isti način družimo. Imamo svoju plažu, kafić u kojem pijemo kavu, a navečer sjedimo na našem zidiću. Nitko na svijetu ne može platiti ta kvartovska druženja i sjedenje na zidiću, a kako uglavnom svi živimo i radimo vani, ljeti živimo za taj običaj – priča uz smijeh 25-godišnja Anamarija koja istodobno radi i na novoj kolekciji koju priprema za ovogodišnji Cro-a-porter. Osim toga radi i na pripremi zimske kolekcije za brend Score koji je pokrenula s prijateljicom Vesnom. A u međuvremenu će skoknuti do Turske, koja je već nekoliko godina njen drugi dom.

Put u Tursku na zaruke

– Krajem ovog mjeseca idem na zaruke svoje najbolje prijateljice Turkinje koje nikako ne želim propustiti, a onda se vraćam u Hrvatsku dovršiti kolekciju. Poslije toga opet pakiram kovčege i putujem u Istanbul – otkriva. Na takav tempo života naviknula je iako priznaje da nije uvijek lako.

– I ja sam čovjek od krvi i mesa pa bih se katkada najradije samo odmarala. Zasitim se toga što sam stalno u drugom krevetu, drugoj državi, više ni ne znam na kojem jeziku pričam. Ali radim ono što volim pa sam sretna – kaže Anamarija. Na takav stil života trebao bi se naviknuti i dečko kojeg trenutačno nema.

– Ima dana kada kažem da sam sretno slobodna, a onda dođu dani kada bih htjela nekoga imati. Nadam se da ću naći nekoga tko će me htjeti trpjeti jer to nije nimalo lako – smije se simpatična Splićanka.

>>Slaven Bilić sve više sliči Sulejmanu

>>Prepoznajete li slavnog nogometaša? Iznenadio novim imidžem

>>Izazovna Anamarija Asanović na fotki u toplesu otkriva tetovaže

>>Provjerite kako su se djeca velikana hrvatskog sporta snašla u ulozi modela

Komentara 18

SU
Stipe.u.gostima
13:16 18.08.2014.

Jeli kcerkica jos na listi srama? Il u medjuvremenu placa radnike?

SU
Stipe.u.gostima
13:29 18.08.2014.

Placeni clanak

Avatar pretorijanac
pretorijanac
13:47 18.08.2014.

Koji primitivci.... potpuno nebitni likovi čak i za Split ...svašta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije