pažnja!

Tijelo maksimum koncentracije koenzima Q10 postiže u ranim dvadesetima

žena, koža, njega, njegovana koža (1)
Foto: Thinkstock
26.03.2014.
u 13:40

Koncentracija ovog koenzima u organizmu se također smanjuje zbog stresa, infekcija, kroničnih bolesti, uzimanja lijekova, te loših prehrambenih navika

Koenzim Q10 postao je iznimno popularan posljednjih godina i to s dobrim razlogom.

Radi se o tvari sličnoj vitaminima, a Q10 koenzim jedini je od svih Q koenzima prisutan u ljudskom organizmu.

Tijelo maksimum koncentracije koenzima Q10 postiže u ranim dvadesetima, a sa svim nadolazećim godinama vrijednosti Q10 koenzima u organizmu padaju. Koncentracija ovog koenzima u organizmu se također smanjuje zbog stresa, infekcija, kroničnih bolesti, uzimanja lijekova, te loših prehrambenih navika, stoga preporučujemo da svoju kožu dodatno hranite ovim koenzimom, te vodite računa da ga vaša krema sadrži.

>>Nova generacija NIVEA proizvoda za učvršćivanje kože s Q10 "Energy" kompleksom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije