a danas je s njim u braku

TikTokerica se 'pohvalila': Godinama sam se viđala s dečkom najbolje prijateljice'...

TikTok/ lexismoun
06.03.2022.
u 20:14

- On i ja smo se upoznali kad su njih dvoje počeli izlaziti i vrlo brzo smo postali prijatelji - rekla je, a tijekom cijele srednje bi povremeno, kaže, njih dvoje završili zajedno.

TikTok korisnica Alexis nedavno je objavila video koji su pratitelji odmah osudili, a u kojem se 'pohvalila' da je svojoj najboljoj prijateljici ukrala dečka i za njega se udala.

Objasnila je tako da je Josh, s kojim je sad u braku, još dok su bili u srednjoj školi s njom varao svoju bivšu djevojku, a njenu bivšu najbolju prijateljicu.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`

1/9

- Upoznali smo se kad su njih dvoje počeli izlaziti i vrlo brzo smo postali prijatelji - rekla je, a tijekom cijele srednje bi povremeno, kaže, njih dvoje završili zajedno.

@lexismoun Reply to @sussypen1s over a decade ago we’ve come so far #fypシ ♬ original sound - AlexisMounsey

- Hm... To definitivno nije definicija najboljeg prijatelja! - komentirala je jedna pratiteljica, a autorica se pokušala opravdati izjavom kako je sa svojom objavom željela ljudima pokazati da je 'prošlost očito moguće ostaviti u prošlosti jer se ona još povremeno vidi sa spomenutom prijateljicom.

- Danas smo obje sretne i to je daleko iza nas - napisala je u komentarima.

- Ljudi ovdje zvuče kao da nikad nisu bili tinejdžeri! - branila ju je jedna pratiteljica, no većina se nije složila da je mladost opravdanje.

- Bio sam tinejdžer i tada sam se posebno osjećao povezan s prijateljima pa im to ne bih nikad napravio - napisao je jedan pratitelj, prenosi The Sun.

Plaše se slomljenog srca: Ovi horoskopski znakovi boje se ljubavi i zaljubljivanja!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije