NAGRADNI NATJEČAJ

Tko je osvojio doček Nove u Bratislavi?

Foto:
Foto: Thinkstock
14.12.2015.
u 10:15

Nagradni natječaj Večernjeg lista, u suradnji sa Zagrebačkom bankom i Collegiumom, je zatvoren! Sretni dobitnik osvojio je Collegiumov doček Nove godine u Bratislavi za 2 osobe! Nagrada uključuje prijevoz i apartmanski smještaj za dobitnika i dragu mu osobu u dvokrevetnoj sobi u hotelu Nivy 3*. Tura obuhvaća i posjet Beču na povratku prema Hrvatskoj. Polazak na nezaboravno putovanje je 31.12.2016., u noćnim i ranojutarnjim satima  (ovisno o gradu polaska), dok je povratak 3.1.2016. 

Dobitnik novogodišnjeg putovanja je Stipe Šabić iz Zagreba. Čestitamo! Želimo ti da se odlično zabaviš na tulumu godine i zabilježiš nove trenutke sreće za dugo pamćenje.

A ako ovaj put nisi bio/la sretne ruke, a želiš se ludo zabaviti na ovogodišnjem dočeku, još uvijek možeš iskoristiti pogodnosti koje nudi Student LepezaMasterCard Student kartica studentska je kartica s odgodom plaćanja za koju odmah dobivaš početni limit potrošnje. Vrijedi u Hrvatskoj i u cijelom svijetu i naravno, na internetu. Primamljivo, zar ne? Tvoje omiljene destinacije za novogodišnju noć i nisu tako nedostižne. Ako želiš doznati i ostale pogodnosti koje kartica nudi, otvori link za više informacija. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije