NAGRADNI NATJEČAJ

Tko je osvojio skijanje u Francuskoj?

Foto
Foto: PR
25.11.2015.
u 14:17

Nagradni natječaj Večernjeg lista u suradnji s Collegiumom je zatvoren! Autor najzanimljivije fotke s prošlogodišnjeg skijanja i/ili iz zimske idile osvojio je Collegium aranžman za 2 osobe na KnockOut Festivalu u Les Orresu u Francuskoj! Čestitamo! Želimo ti da skijaš uz tebi dragu osobu i uživaš u zvucima Dubioze kolektiv, Psihomodo Popa, Leta 3, S.A.R.S. – a i drugih izvođača.

Dobitnica putovanja je: Monika Miniri

A ako ovaj put nisi bio/la sretne ruke, nije gotovo s nagradama, Zagrebačka banka i Collegium ti donose novi nagradni natječaj ubrzo! Još jedno putovanje te čeka, zato prati specijal Mladi: imate li svoje mjesto?. Također, uvijek možeš iskoristiti i pogodnosti koje ti nudi Student Lepeza i otputovati na tvoju željenu destinaciju.

Blagdansko vrijeme, vrijeme je darivanja i ugodnih putovanja. Iskoristi i ti pogodnosti MasterCard Student kartice, studentske kartice s odgodom plaćanja za koju odmah dobivaš početni limit potrošnje. Vrijedi u Hrvatskoj i u cijelom svijetu i naravno na internetu. Zgodno, zar ne? Ako želiš doznati i ostale pogodnosti koje kartica nudi, otvori link

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije