za veći užitak

Ugođaj kao u spa centru: 10 stvari koje trebate imati u tušu za bolju dnevnu rutinu

Shutterstock
16.08.2024.
u 06:00

U svojem tušu sigurno držite stvari potrebne za vašu dnevnu rutinu, no neki dodaci mogli bi je pretvoriti u iskustvo poput toplica ili spa centra

U svojem tušu sigurno držite razne šampone, regeneratore i serume. Možda ste tip koji treba neke od najnovijih kupaonskih i kozmetičkih proizvoda da biste izgledali najbolje, možda trebate samo one koji vam odgovaraju ili ste minimalist koji u tušu drži samo najpotrebnije stvari. No, neki dodaci mogli bi vašu dnevnu rutinu pretvoriti u iskustvo poput toplica ili spa centra, piše Fox News.

Masažer za vlasište: Masažer vam može pružiti slično opuštajuće iskustvo kao u salonu, a pritom će vam kosa i vlasište biti super čisti. Također, masažer pomaže pri detoksikaciji i odčepljivanju začepljenih pora.

VEZANI ČLANCI:

Tretman za kosu: Dubinski regenerator odgovor je za hidrataciju suhe kose, obnavljanje lomljivih vrhova i sprječavanje kovrčavosti u bilo koje doba godine. Maske, ovisno o vrsti, ​​vraćaju vlagu i jačaju folikule za zdraviji izgled kose, a mogu pomoći i pri povećanju keratina.

Češalj sa širokim zupcima: Kovrčavoj, gustoj kosi potreban je češalj sa širokim zupcima. Koristite ga pod tušem da bi vaše kovrče spriječili da se zapetljaju. 

Nježno sredstvo za čišćenje lica: Da biste uštedjeli na vremenu, lice možete očistiti i pod tušem stoga ondje držite bočicu da ne biste propustili nijedan korak u svojoj rutini njege kože. 

Odbija leći sa svojom ženom ako se prije ne otušira: ‘Ona kaže da sam nerazuman!'

Ekstra hidratantni sapun: Ako imate problema sa suhom kožom koja vas svrbi, hidratantni sapun odlično je rješenje. Sapun nježno čisti važu kožu te je štiti od isušujućeg djelovanja vode, a smiruje i osjećaj svrbeža. Dobra je opcija za suhu kožu, atopijski dermatitis i kožu sklonu ekcemima. 

Set organskih ručnika: Povećajte užitak u tuširanju uz organske ručnike koji su super upijajući, a nisu preteški.

Bombe za kupanje: Šumeće kugle s aromaterapijom odličan su način da postavite dobar ton za početak dana ili za večernje opuštanje.

Silikonska podloga za masažu stopala: Masažer, ujedno i čistač stopala, ima usisne čašice koje sprečavaju klizanje i osiguravaju sigurnu upotrebu. Podloga sadrži stotine četkica za čišćenje stopala bez potrebe za saginjanjem, a djeluje i kao masažer za stopala, što pomaže u poboljšanju cirkulacije. 

Filter za tuš: Filter pomaže pri blokiranju klora, farmaceutskih proizvoda, pesticida, prljavštine i neugodnih mirisa iz vode prilikom tuširanje. Također, pomaže u kontroli naslaga kamenca i obnavlja oštećenja koja tvrda, kemijski zasićena voda, nanosi vašoj kosi, koži i noktima. 

Hvatač dlačica: Učinite sebi i vašoj vodovodnoj instalaciji uslugu i investirajte u hvatač kose. Ova zaštita za odvode postavlja se unutar odvoda i uredno prikuplja dlake oko sebe. Kada dođe vrijeme za čišćenje, jednostavno je obrišite.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije