Ne zna što napraviti

'Uhvatio sam suprugu kako se seksa s mojim poslovnim partnerom, izgubio sam sve'

shutterstock
15.07.2022.
u 21:19

Bio je toliko šokiran da je odmah otrčao u kupaonicu povratiti. Kad je izašao, žena mu je plakala, a partner je otišao.

– Kada sam uhvatio suprugu u seksu s mojim poslovnim partnerom, svijet mi se srušio. Sada ne mogu ni razgovarati ni s jednim od njih, ali moja žena tvrdi da je to bila samo glupa pogreška. Prije tjedan dana moj je život bio savršen. Imao sam sretan brak, dvoje divne djece i vodio svoj uspješan dizajnerski posao koji sam izgradio ni iz čega – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Njegova supruga je vodila knjigovodstvo i pomagala u administraciji. Ponekad bi bila sama u uredu s njegovim poslovnim partnerom. Vjerovao im je jer mu je poslovni partner bio kao brat, ali jednog dana mu se cijeli svijet promijenio. 

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Jednog poslijepodneva prošlog tjedna, klijent je otkazao naš izvanredni sastanak u posljednji trenutak. Odlučio sam se vratiti u ured jer sam imao nekoliko stvari za dovršiti. Znao sam da će i moja žena i poslovni partner biti tamo. Kad sam se vratio, čuo sam čudne zvukove, poput stenjanja. Dočekao me najgori prizor koji se može zamisliti, moja žena u zagrljaju mog poslovnog partnera – nastavio je.

On je sjedio u svom uredskom stolcu, s hlačama oko gležnjeva, a ona je imala suknju zakopčanu oko struka. Bio je toliko šokiran da je odmah otrčao u kupaonicu povratiti. Kad je izašao, žena mu je plakala, a partner je otišao. Rekla je da je to bio trenutak ludila i da se više nikada neće ponoviti, ali od tada ništa više nije isto.

– Kada vas dvoje ljudi kojima najviše vjerujete izdaju, to je jednostavno poražavajuće. Ova je situacija posebno teška jer utječe na svaki aspekt vašeg života. Razumljivo je da niste spremni razgovarati sa suprugom ili partnerom, ali s vremenom bi bilo korisno shvatiti što se dogodilo. Morate odlučiti je li vaš brak vrijedan spašavanja. Naravno, koliko god bili ljuti na svoju ženu, morate misliti na svoju djecu, jer će biti zbunjena i uznemirena vašim odsustvom. Možda će vam pomoći neko savjetovanje u paru ili odvojeno – odgovorila mu je Deidre.

Omekšivačem se savršeno peru prozori: Isprobali smo ovaj viralni hit!

Ključne riječi

Komentara 4

IV
ivica.vranjic
23:42 15.07.2022.

Nećeš ti pa mora partner.

MO
montello
15:18 16.07.2022.

Cim se pocnu u kuci motat radne kolege dode do varanja

AT
atlantisind
00:04 16.07.2022.

kada cete prestati objavljivati sve te prljavstine iz Engleske,pa nema vece bagre od njih.Krenite pisati nesto lijepo sto ce ljudima dici moral a ne ove bljuvotine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije