PROMO

Uhvatite MEGA ponuda trodnevnog boravka u Amsterdamu

Megabon
Foto: Megabon
1/7
PR
Autor
PR članak
05.11.2013.
u 08:00

Hotel Van der Valk Schiphol A4 puno je više od samo običnog hotela. Njegova zgrada je smještena u blizini amsterdamskog aerodroma, a nudi vam prostrane sobe, sve s balkonima ili terasama.

Ove jeseni uhvatite pravu ponudu za posjet Nizozemskoj, zemlji vjetrenjača, klompi i tulipana, i njezinom glavnom i najpopularnijem gradu Amsterdamu.

MEGA ponuda trodnevnog boravka u Amsterdamu čeka Vas portalu www.megabon.eu. Provjerite zašto ovaj grad mladih, veselja i multikulturalne populacije nazivaju i ''Sjeverna Venecija'', posjetite jedan od mnogobrojnih kafića, prošetajte gradom i pustite da vas opčini arhitekturna dovršenost spretno osmišljenih gradskih kanala.

Nemojte oklijevati, zgrabite ovaj jedinstveni Megabon paket s kojim dobivate dva noćenja za dvije osobe, samoposlužni doručak, paket dobrodošlice, korištenje  unutarnjeg bazena za plivanje, spa i fitnes centra, prostorije za sport te besplatan parking i internet. Paket je još dodatno obogaćen i shuttle prijevozom od hotela do aerodroma Schiphol (na raspolaganju između 6.00 i 23.40 sati), odakle možete vlakom u centar Amsterdama stići za samo 15 minuta.

Hotel Van der Valk Schiphol A4 puno je više od samo običnog hotela. Njegova zgrada je smještena u blizini amsterdamskog aerodroma, a nudi vam prostrane sobe, sve s balkonima ili terasama. Tokom boravka možete uživati u vanjskom bazenu i prostorijama za wellness ili se razgibati u hotelskoj teretani te vanjskom sportskom igralištu. Hotel je poznat po odličnim uslugama i gostoljubivosti na najvišem nivou, a i po odličnom samoposlužnom doručku. U restoranu će vam poslužiti odlična jela, dok ćete u baru moći uživati uz nježno pucketanje vatre kamina.

Besplatan shuttle prijevoz od i do aerodroma omogućava jednostavan pristup centru Amsterdama sa svjetski poznatim znamenitostima. Ako je planirani put u prijestolnicu Nizozemske ujedno i vaš prvi put, čeka vas prava turistička poslastica. Ovaj veličanstveni grad jedan je od kulturno najstimulativnijih i vizualno zadovoljivih doživljaja. Grad vam nudi i mnogobrojne znamenitosti i posebnosti koje možete doživjeti u samo nekoliko dana. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?