Restoran

Umak odličan, ali maknite rajčicu iz tube

Vrsar (1)
VL
22.07.2011.
u 12:00

Ulazim i odmah nudim okladu svojoj pratnji da je stol do nas zauzeo Ante Vlahović iz TDR-a

Hodam po Vrsaru i pitam ljude koji je restoran ovdje najbolji. Šalju me u marinu. Hodam uz tuđe bogatstvo. Gladan sam, ali osjećam kako mene jede. Ljubomora. Kažu mi "Trošt" u marini. Odi tamo, idem, što ću? Ulazim i odmah nudim okladu svojoj pratnji da je stol do nas zauzeo Ante Vlahović iz TDR-a. Valjda on zna, tješim se, pa navaljujem na riblji tris kojim me uvode u svoju priču.

Bakalar, pa inćuni, pa hobotnica s kaparima, i ne budi lijen, naruči, izjelico, za glavno jelo poznate istarske lignje na palenti i u onom umaku koji se ne zaboravlja. Oči ponekad zaista jesu veće od želuca, pa nastavljam sa škampima koji su po kvaliteti daleko od one palente. Ljudi dragi, izbacite rajčicu iz tube ili konzerve, ne treba vam to. Ovo mjesto zaslužuje još bolje, pa još jednom bolje.

Komentara 2

OK
okus
14:55 29.07.2011.

Najbolji restoran u Vrsaru je po meni KONOBA PETRA na Kapetanovoj stanciji. Petrin suprug -francuz -glavni kuhar. Ma praznik za nepce !!!!!!!!!! Ilvo je o.k. ali - eto rajcica iz tube... i jos kojesta............

OK
okus
14:56 29.07.2011.

Moram jos pohvaliti Fancitu- vrlo , vrlo solidno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije