Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna što učiniti

Uzrujana žena ispričala: 'Neoprezno dijete mi je oštetilo auto, a odgovor njegove mame me zaprepastio!'

Shutterstock
24.04.2024.
u 15:30

Tvrdi da majka odbija preuzeti krivnju

Nesreće se događaju, a djeca ih često nenamjerno uzrokuju kada se pretjerano uzbude i naprave pogreške. Neke od njih, međutim, mogu biti skupe i potencijalno neugodne za roditelje ili skrbnike ako se ošteti tuđa imovina. Jedna se osoba našla u ovoj nevolji kada je navodno bila na 'žrtva' dječjeg entuzijazma dok je bila na školskom imanju.

Naime, žena je bila u svom vozilu na školskom parkiralištu, a uz njih je bio još jedan automobil - oba su bila pravilno postavljena unutar oznaka i ne preblizu jedno drugom. Vozačica jednog od automobila tvrdila je da je primijetila dijete u stražnjem dijelu drugog auta kako se zeza, ali stvari su malo izmakle kontroli kada je dijete otvorilo vrata automobila, piše Mirror. 

VEZANI ČLANCI:

Obratila se Mumsnetu kako bi podijelila svoju priču: "Klinac straga u susjednom autu malo je skakutao okolo, a onda je otvorio vrata auta i napravio veliku udubinu na bočnoj strani mog auta", napisala je. Očekujući ispriku od majke djeteta, bila je šokirana kada je ona odbila prihvatiti krivnju: "Mama djeteta je rekla da je to bio samo nesretan slučaj, a ja bih trebala tražiti svoje osiguranje - ona ne bi Nije mi htjela dati njezine podatke o osiguranju jer je rekla da to neće biti pokriveno jer je auto stajao i nije bila krivnja vozača (sumnjam da bi mogla biti u pravu)", nastavila je.

Objašnjavajući da ima "lijep auto", vlasnica oštećenog vozila rekla je da je oštećenje veliko i da će popravak koštati puno. Pitala je ostale korisnike stranice treba li mama iz svog džepa platiti nastalu štetu, unatoč njezinom inzistiranju da ona nije kriva.

Većina je vozačici savjetovala da odmah kontaktira osiguravajuću tvrtku: "Nazovite svoju osiguravajuću tvrtku i dajte im njezinu registraciju pa neka riješe stvar", savjetovao je jedan. Drugi je dodao: "Ona je apsolutno smiješna. Njezin je sin otvorio vrata i oštetio vaš automobil. Ona je kriva! Trebaju vam njezini podaci o osiguranju." Treći se složio: "Apsolutno bi trebala platiti štetu. Na njoj je hoće li to ići kroz njezino osiguranje ili ne. Ako to ne prihvati, nazvao bih vaše osiguranje, objasnio što se dogodilo i dao im broj njezine registarske pločice. Neka oni to riješe."

Iznenadila se kada je vidjela uslugu koju su joj naplatili u restoranu: 'Nisam znala da to postoji!'

Komentara 4

GO
goran2hr
16:21 24.04.2024.

Ja sam imao sreće, jer se šteta ipak nije dogodila. U susjednom dvorištu bio je parkiran susjedov novi VW Tuareg, a to dvorište je sniženo u odnosu na moje. I tako, jednom, moj sin koji je tada imao 4 godine, uzme poveći kamen i baci ga preko ograde. Bio sam se "smrznuo", jer je kamen zamalo promašio Tuarega. Mali nije gađao auto, jer ga nije ni vidio (auto je bio dolje u "rupi"), ali da je pogodio staklo (ili što drugo) morao bi dići kredit. No da se je to i dogodilo, ne bi se izvlačio - platio bi.

Avatar anlaser
anlaser
17:14 24.04.2024.

Tome i služi obavezno osiguranje pa ne razumijem zašto se vozačica drugog auta tako drsko ponašala . Jedna prijava policiji i već će je prekršajna prijava stajati više nego šteta koju je prouzročila .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije