Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne smetaju joj kritike

Djevojka (26) ima 'lice anđela, ali tijelo Hulka: Mnogi se iznenade kada vide kako izgleda!

Instagram/@vladigalagan
23.04.2024.
u 16:23

Prvo je u fokus javnosti došla u listopadu 2022. godine nakon što su snimke njezinih treninga i transformacije počele kružiti internetom

Ruska bodibilderica Vladislava Galagan (26) ima 'lice anđela i tijelo Hulka', a mnogi se pitaju kako je ruska bodibilderica izgledala prije transformacije. Djevojka živi i radi u Pragu, a o njoj se pisalo jer su joj ukradeni privatni snimci i fotografije na kojima je gola. No, nju  već dugo vremena komentiraju mnogi korisnici društvenih mreža, pogotovo zbog njezina izgleda.

Na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi,  a ispod njezinih fotografija često se nađu razni negativni komentari koji se osrvću na njezino utrenirano tijelo

VEZANI ČLANCI:

 Zbog svoje građe dobila je i nadimak Hulk, a dok mnogi smatraju da je s mišićima pretjerala, druge njezina figura impresionira. "Žena jakih mišića koja podsjeća na muškarca", pisalo je u jednom komentaru. "Kad vidiš lice izgleda kao slatka djevojka, no kada vidiš tijelo - to je muškarac", komentirao je drugi korisnik. "Možda bi trebala malo smanjiti dizanje teških utega", dodao je treći korisnik.

Ipak, bilo je i pozitivnih komentara korisnika koji su bili oduševljeni njenom linijom. "Prelijepa si, samo tako nastavi", hvalila je jedna osoba. "Kakvo tijelo! Svaka čast!", pisao je netko drugi. "Moćna i prekrasna žena", glasio je još jedan od komentara.

 

No, Vladislavu negativni komentari ne diraju, pa tako često pozira u uskim, pripijenim haljinama, te u kupaćim kostimima pokazuje raskoš svojih oblina i mišića. 

Naime, poznata bodibilderica rođena je 1997. godine u Temrjuku, a zbog poslovnih obaveza živi na relaciji Njemačka-Češka. Prema nekim procjenama, na računu ima milijun američkih dolara. U fokus javnosti je prvo došla u listopadu 2022. godine nakon što su snimke njezinih treninga i transformacije počele kružiti internetom.

Superbaka (71) provodi 20 sati tjedno u teretani i diže 115 kilograma!

Komentara 3

MA
majeltomoguce
10:06 24.04.2024.

Zanima me kako će se moći dokazati u budućnosti, a i već sada, da je to stvarna osoba, a ne AI slika?

Avatar Idler
Idler
19:09 23.04.2024.

Užas,mam ju včlanit vu Možemo !

Avatar Behemot
Behemot
08:10 24.04.2024.

Izgleda kao da su muškarcu namontirali žensku glavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije