Destilerija Wise Grus

Veliki uspjeh hrvatskog bračnog para Kovačić na prestižnom poljskom natjecanju

28.10.2024.
u 13:39

Trinaest zlata i jedno srebro za kompletan asortiman proizvoda za uspješan obiteljski posao iz Daruvara

Bračni par iz Hrvatske, Goran i Dora Kovačić, postigao je izvanredan uspjeh na međunarodnoj sceni osvojivši impresivnih 13 zlatnih i jednu srebrnu medalju za kompletan asortiman svojih proizvoda, a sve to tek nepune dvije godine od lansiranja brenda. Ugledno poljsko natjecanje Warsaw Spirits Competition, dodijelilo je nevjerojatan broj priznanja upravo hrvatskom brandu Wise Grus. Njihova ponuda, prožeta hrvatskom tradicijom i obiteljskom recepturom, do sada je osvojila ukupno 40-ak nagrada koje potvrđuju izvrsnost i visoku kvalitetu. Zahvaljujući provođenju procesa proizvodnje u suradnji s uglednom skupinom stručnjaka s Agronomskog fakulteta i vrsnim enolozima, njihovi proizvodi predstavljaju fuziju autentičnih okusa i inovativnog pristupa.

Ovaj poduzetni par stvara vrhunske proizvode, koji odaju počast domaćim okusima i prirodnim sastojcima. Iako se radi o mladoj destileriji, ona je zapravo velikim koracima ušla u visoko društvo. Njihov uspjeh odražava posvećenost izvrsnosti i vrhunskoj kvaliteti - vrijednostima koje su prepoznale i ocjenjivačke komisije i konzumenti.
S rastućom međunarodnom prisutnošću, ovaj hrvatski brend postaje sinonim za autentičnost i inovaciju u tradicionalnim okusima Hrvatske. Bračni par Kovačić, iako svjestan truda i kvalitete koji se ulažu u osmišljavanje i sve ostale faze proizvodnje, i sam je iznenađen uspjehom u tako kratkom roku, no očito su pogodili pravo vrijeme, pravu recepturu i suradnju sa stručnjacima bez kojih izvrsnost ne bi bila moguća. Rade ono što vole, nagrade im nisu prioritet, no jesu pokazatelj kvalitete i pravoga smjera u kojem su se krenuli razvijati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije