Jer ona to može

Victoria Beckham prvi se put okušala kao urednica Glamoura

victoria
Foto: Glamour
1/3
04.08.2012.
u 00:01

Ipak, ne za stalno, samo kao gošća-urednica, a uspješnu jesen poželjela je svim čitateljima u kraljevskom stilu - s tijarom na glavi u pjenušavoj kupki

S rujanske naslovnice Glamoura poljubac iz pjenušave kupke šalje inače na fotografijama uvijek namrgođena Victoria Beckham. Možda se i ne smije, ali svakako je ova naslovnica pravo osvježenje i za nju samu i za čitatelje, kojima Glamour želi dati porciju zabave i humora.

No osim poziranja bivša \"spajsica\" prvi se put okušala i kao modna urednica, a jedinstvenu priliku pružila joj je upravo glavna urednica Glamoura Cindi Leive. To je privremeno zanimanje Victoria osvojila zahvaljujući svom besprijekornome modnom stilu. S obzirom na to da je novi broj posvećen jesenskim trendovima, tko bi bolje odabrao najbolje komade od Victorije.

Da glavna urednica nije pogriješila što je odabrala Posh, pokazuje i podatak da je Victoria za 16 posto podigla prodaju Glamoura kad se pojavila zadnji put na naslovnici časopisa u ožujku 2010. godine.

Leive je potvrdila i da je Victoria vrlo ozbiljno shvatila svoj zadatak te sve oduševila brojnim idejama, a redovito je dolazila i na jutarnje kolegije te budnim okom pratila kastinge.

- Htjela sam dati pečat Glamouru, a i ja sam \'kontrol-frik\' tako da sve moram imati pod kontrolom. Svi su bili zaista otvoreni za moje ideje. A i imam viziju o tome što mi se sviđa, a što ne - rekla je Victoria kako se snašla kao gošća-urednica.

U intervjuu otkrila je kako je bila nervozna kad je David prvi put došao na njezinu reviju u New Yorku, gdje vidi sebe i obitelj za pet godina, a prvi je put progovorila i o \"optužbama\" zašto se ne smije na fotografijama:
- Ozbiljno?! Pa ja to ne znam. Ja se zapravo puno smijem na fotografijama. Samo mislim da sam se pristala smijati kad sam ušla u modu (smijeh). Moda mi je ukrala osmijeh! I ne kažem da to nisam ja, samo to nisam cijela ja. To je samo oklop.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije