PROMO

Vrhunska kulinarska destinacija – Official Salmon Deli

Official Salmon Deli
Foto: Official Salmon Deli
1/4
21.12.2023.
u 13:53

Raj za ljubitelje vrhunskih ribljih specijaliteta

U srcu Zagreba, u raskošnom okruženju hotela Zonar Zagreb, smješten je biser gastronomske scene – restoran Official Salmon Deli. Pod vodstvom uglednog gastronomskog stručnjaka Jeffreyja Vellea, koji obnaša funkciju gastronomskog direktora Maistra grupe, ovaj jedinstveni restoran postao je nezaobilazna destinacija za istinske ljubitelje ribljih specijaliteta.

Savršen sklad užitka i opuštanja

Official Salmon Deli nije samo restoran, već i iskustvo koje se pamti jer pažljivo osmišljen koncept eat in i take out pruža neodoljiv spoj sofisticiranog okusa i opuštajuće atmosfere. Bogata ponuda jela pruža gastronomsku avanturu koja nadmašuje sva očekivanja, a posjetitelji imaju priliku uživati u opuštajućim trenucima, savršenima za bijeg od užurbane svakodnevnice. Svaki detalj ambijenta pažljivo je odabran kako bi stvorio harmonično okruženje, čineći Official Salmon Deli savršenim mjestom za nezaboravne trenutke uživanja u ribljim delicijama.

Foto: Official Salmon Deli

Nezaboravni trenuci uz kulinarsku raznolikost Official Salmon Delija

Jelovnik restorana je poseban i raznolik – od domaćeg gravlaxa od lososa, preko sušenog lososa obogaćenog ukiseljenom ciklom i jogurtom od cikle pa sve do primamljivog club sendviča s dimljenim okusom. Za one koji žude za slatkim delicijama, jelovnik krije tople waffle, krafne s kremom od vanilije te kolač od limete i lokalnog sira, bijele čokolade i hrskavog korijandera.

Kada je riječ o izboru pića uz ova ukusna jela, sam pogled na pult već nagovještava nešto logično - pjenušci. Ovaj prirodan izbor dolazi iz razloga što pjenušac nudi idealan uvod za svaki sljedeći zalogaj, savršeno čisteći nepce između okusa. Ipak, ne treba zaboraviti na mogućnost ispijanja savršenog bijelog vina koje se izvrsno slaže s bogatstvom okusa lososa, a nakon što istražite kreativna jela Official Salmon Delija, doživjet ćete pravu rapsodiju okusa i uživanje u eksperimentiranju s različitim pićima.

Foto: Official Salmon Deli

Izvan granica očekivanja

No, Official Salmon Deli ide korak dalje od uobičajenih očekivanja svojom take-out ponudom, koja nudi zdravije alternative poput tartara od lososa, kvarnerske hame marinirane ciklom i divljeg komorača te lososa glaziranog medom i sjemenkama korijandera.

Uz široku paletu delicija od lososa, ovaj restoran pruža priliku da dodate dozu kreativnosti vašim kuhanjima pa su osim ovih jela na raspolaganju za kupnju i posebni umaci te pripravci začina koji će podići vaše kulinarske avanture na novu razinu. Izbor je bogat, uključujući klasične kombinacije kao što su začin od kopra, limunova korica i mljevena paprika, ili egzotični azijski umak s zvjezdastim anisom i limunskom travom.

Foto: Official Salmon Deli

Vikend brunch – izbor broj jedan!

Posebno se izdvaja ponudom vikend bruncha koji se održava svake subote i nedjelje od 11:00 do 14:00 sati. Uz pratnju DJ-a, gosti mogu uživati u izobilju okusa već od 19 eura po osobi, što uključuje dva jela s menija, čašu pjenušca i kavu po izboru. Za potpuni doživljaj, tu je i raskošni brunch za 24 eura po osobi, s tri menija, čašom pjenušca i kavom po izboru.

Otkrijte Official Salmon Deli kao svoje omiljeno odredište gdje se spoj modernizma i opuštenosti pretvaraju u jedinstveno iskustvo gradskog odmora i druženja. Neka vaša nepca putuju kroz očaravajući svijet ribljih kreacija, gdje svaki zalogaj nosi pečat stručnosti i pažljivog kreiranja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije