Kad se prije deset godina prijavio na Masterchef, Matija Nikolić nije očekivao da će mu finale tog showa širom otvoriti vrata gastro svijeta i da će nakon deset godina predanog rada postati najpopularniji zagrebački majstor woka, koji na jedinstven način sljubljuje popularni način pripreme hrane s namirnicama koje sam proizvodi i kupuje od lokalnih proizvođača. Najveći su hit Matijine nudle, tjestenina koja je baza većine wokova, a koju Matija sa svojim timom svakodnevno proizvodi u svom malom pogonu. Za sada su u ponudi samo 'klasične' svijetle nudle, a Matija najavljuje i verziju od sipe!
– Desetu godišnjicu slavimo na novoj lokaciji u Zapruđu, koja je ujedno i peta zagrebačka lokacija. Uvijek se trudim ponuditi nešto novo i drugačije, pa tako s toplim vremenom, na ovoj lokaciji ekskluzivno predstavljam i proljetne varijante woka. U njima će se naći meso zebre i klokana te puno povrća i zanimljivih kombinacija začina – najavio je Matija Nikolić.
Kako bi brojnim gostima pokazao koje sve okuse priprema za ljeto u Zagrebu, Matija je sa svojim timom tijekom otvorenja ponudio sve vrste wokova nastojeći pokazati kako i najzahtjevniji gost može za sebe pronaći savršenu kombinaciju. Gosti su uživali u vegetarijanskim kombinacijama, onima s različitim vrstama mesa te u najpopularnijem woku, onom s teriyaki umakom. Matija i voditelj lokacije Zapruđe, Domagoj Požgaj iskoristili su priliku za još jednu ekskluzivnu najavu – nakon pet lokacija (Maksimir, Prečko, Tkalča, Središće, Zapruđe) pronašli je još jedna zanimljiva lokacija na istoku Zagreba, točnije u Dubravi s kojom će se dodatno obilježiti wok ljeto u Zagrebu!