PROMO

Xplorer - nova kolekcija fitness sprava uskoro na tržištu regije

Xplorer (1)
Foto: Xplorer
1/6
PR
Autor
PR članak
20.09.2013.
u 13:32

Black. i Black&White linije, te trake za trčanje sa spajanjem na iPhone/Android kao spoj vrhunske tehnologije i green lifestyle-a

XPLORER vam s ponosom najavljuje dolazak nove kolekcije Xplorer fitness 2013/2014 na tržišta Hrvatske, Slovenije i Srbije. Renomirani proizvođač sportske opreme u listopadu će lansirati novu kolekciju fitness sprava, pilates opreme te ostale prateće opreme, namijenjene kućnoj i profesionalnoj upotrebi.

U Xplorer fitness kolekciji se nalaze:

- fitness sprave: najveći izbor traka za trčanje na tržištu, elliptical traineri (orbitrek), sobni bicikli s naslonom i bez, spinning sobni bicikli, sprave za veslanje, vibracijske sprave, multi-gym, stepperi

- pilates oprema: lopte, podloge za vježbanje, fitness trake, pilates obruč

- utezi, bućice, gripovi za šake, fitness rukavice, vage i brojna fitness oprema.

U Xplorer fitness kolekciji 2013/2014 se ističu dvije linije čiji je dizajn tehnološki i estetski superioran, Black&White i Black. Black. ima minimalistički, high-tech dizajn koji će se izuzetno dobro uklopiti u elegantne prostore doma, ureda ili omiljenog gym-a. Black. kolekcija od četiri sprave sadrži Mondo sobni bicikl s naslonom, Kripton sobni bicikl, Nitro elliptical trainer (orbitrek) i Panther spravu za trčanje. U Black&White liniji ergonomija i razigran dizajn idu ruku pod ruku s naprednim funkcijama kompjutera. Black&White kolekcija od četiri sprave obuhvaća Fusion sobni bicikl s naslonom, Magnum sobni bicikl, Olimp elliptical trainer (orbitrek) i Saturn spravu za trčanje.

Potpuna novost u ponudi su i trake za trčanje koje su spoj vrhunske tehnologije i „zelenog“ stila života. Pomoću „Run on Earth“ aplikacije za iPhone i Android moguće je trčati po stvarnim terenima na Zemlji na način da se nagib trake za trčanje podešava prema okolišu kojeg odaberete za trening. Uz to, svoj omiljeni gadget možete povezati s vašom novom trakom za trčanje pomoću Blue-tooth ili Wi-Fi veze. Za vitalnost će se pobrinuti osobni kontrolor zdravlja – funkcija kompjutera trake za trčanje koja izračunava indeks tjelesne mase i mjeri bazalni metabolizam.

Preko 100 artikala iz kolekcije fitnessa potražite širom Hrvatske i regije, u preko 800 partnerskih trgovina, Xplorer centrima ili u Xplorer webshopu. Odlučite se za zdrav i aktivan život, očuvanje zdravlja i tjelesne kondicije te se oduprite bolestima modernog doba i užurbanog načina života.

Preselite omiljenu spravu iz teretane u svoj prostor i budite „Fit for Life“ s Xplorerom u udobnosti vašeg doma!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?