'Sad smo u EU'

Zabranili seks na svingerskoj plaži Punta Križa, gosti ogorčeni

Djevojke u moru
Duško Jaramaz/ PIXSELL
23.07.2013.
u 12:23

'Pozor! Ovo je javna plaža. Zabranjeno je svako ponašanje koje može povrijediti moralne osjećaje građana, seksualni ekshibicionizam, bludne radnje...'

Posjetitelje svingerske plaže na rtu Punta Križa pokraj Rovinja jučer ujutro dočekalo je ozbiljno upozorenje.

"Pozor! Ovo je javna plaža. Zabranjeno je svako ponašanje koje može povrijediti moralne osjećaje građana, seksualni ekshibicionizam, bludne radnje...", stoji u poruci gradskih vlasti koja je osvanula na cijeloj plaži i koja je neugodno iznenadila sve one koji se vole opustiti na tom mjestu, javljaju 24sata.

Ako se netko i nakon ove poruke upusti u ''zabranjene radnje'' to bi ga moglo stajati dvjestotinjak eura, ali i zatvora. ''Mi smo sada EU i u EU se znaju pravila ponašanja'', rekao je predsjednik rovinjskog suda Damir Šurina. Ogorčeni gosti, dugogodišnji posjetioci Punta Križa, najavljuju kako se na tu plažu više ne namjeravaju vraćati.

>> Rapske tajne: Gdje se zaljubljeni Eduard VIII. kupao gol

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije