drugačiji dress code

Zahtijevala je da gosti na njezinom vjenčanju nose crno: ‘Trolovi kažu da je izgledalo kao sprovod’

Tik Tok
13.09.2023.
u 12:30

Gosti su mladenkin zahtjev ispoštovali, ali gledatelji su ceremoniju usporedili sa sprovodom

Nesvjesna odluka para da svoju radosnu prigodu prenesu na društvene mreže natjerala je internet na slanje sućuti - zbog tmurnog pravila odijevanja na vjenčanju. Naime, novopečena Jordan Bussey zatražila je da svi prisutni na njezinom velikom danu nose crno - iako se svadba trebala održati na otvorenom usred ljeta, piše NY Post.

I dok se činilo da su njezini gosti u pažljivo razmotrili Jordanin neobični zahtjev, gledatelji sada već popularnog videa s usporedili su slavlje ljubavi sa sprovodom. "Žao mi je zbog vašeg gubitka", šaljivo je rekao jedan od 5,1 milijuna TikTokera koji su pogledali isječak.

@jorbussey All black attire 🤌🏻 #allblackoutfit #weddingattire #wedding #weddingdetails #weddingtok #weddingguest #weddingguestdress ♬ I'll Be Around (feat. Timbaland) (Radio Mix) - Cee-Lo

“Moje prve misli o ovome prije nego što sam pročitao tekst bile su: ‘Oh, to je sprovod',” primijetio je drugi. Srećom, Jordan bila je previše zauzeta šik kombinacijama svojih gostiju i uživanjem u drugim, pozitivnijim komentarima, da bi je oni negativni povrijedili.

“Jako bih bila sretna da dobijem pozivnicu za vjenčanje na kojoj piše 'crna odjeća'. Otklanja sav stres traženja nečega za obući!!! Volim to!" bio je oduševljen jedan korisnik. “Crna je tako dobar dress code jer je tako laka za goste!! Tako uobičajena boja i mogu naći bilo što u crnom”, glasio je još jedan komentar, dok je drugi korisnik to nazvao “otmjenim”. "Zar ljudi ne shvaćaju da se sva crna odjeća može koristiti i za druge događaje, a ne samo za sprovode?" upita jedna osoba. “Ovo vjenčanje izgleda lijepo s crninom.”

Žena se udala u ružičastoj vjenčanici pa je mnogi kritizirali: 'Odvratna je i neukusna!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije